Run Forrest run!

De azi suntem oficial in recesiune conform declaratiei presedintelui (video) nostru candva drag. Asta inseamna ca tara asta nu are nevoie de intelectuali ca aia stiu ca merita mai mult. Nu nu, tara asta are nevoie de mecanici si tinichigii care sa munceasca frate! Fara pre multe intrebari ci doar sa puna osul la munca. Ce-i drept, Mugur Isarescu a zis candva o fraza care mi-a placut. Era ceva de genul “O sa scapam de criza cand ne-o scoatem din cap”.
Multumim domnule presedinte Basescu pentru panica ce o creati. Datorita dvs multi “patroni” vor face disponibilizari, toata lumea va pune banu si cascavalul la saltea, vom stagna si ne vom plange in pumn ca e criza! Da si asta in timp ce oamenii inteligenti, adica aia care au invatat din scoala ce e “papadia si salata” vor profita de pe urma acestei “crize” creata in mintea oamenilor marunti. Asta e, daca am fi toti inteligenti nu am mai avea nevoie de presedinte si guvern sa ne reprezinte. Am fi destul de inteligenti incat sa stim sa ne respectam si sa fim corecti. Dar asta tine de domeniul fantasticului.
Asadar, dragi romani sariti in primul avion, in prima barca sau luati masina si fugiiiitii. Tara asta se duce naibii. Fugiti si nu va uitati inapoi. Am dat-o din rau in mai rau si viitorul nu mai suna deloc.