Time Line Therapy, prima etapa din noua ta viata

Viata omului nu e formata doar din bucurii, fericire, impliniri, reusite. De-a lungul drumului nostru pe care-l parcurgem ne incarcam cu emotii negative, cu traume, ganduri si experiente pe care le reluam sub diverse pretexte si le amplificam pana la paroxism.

Eliberarea si castigarea libertatii emotionale e posibila doar prin Time Line Therapy, metoda creata de Tad James prin care, accesand subconstientul, vei putea sa evoluezi in directia dorita. La noi in tara, NLPDiscovery, a caror oferta prezentata pe siteul http://www.nlpdiscovery.ro/ce-este-time-line-therapy/ este cea mai buna cale spre viitorul perfect, incearca sa invete cursantii care doresc sa ia parte la Time Line Therapy cum sa indentifice toate barierele emotionale si traumele aparute in trecut si sa le depaseasca fara prea mare efort. Insa conceptul de Time Line Therapy nu reprezinta o noutate. Aristotel a mentionat prima oara sintagma „stream of time” (fluxul timpului) in opera sa; chiar si William James a adus in discutie, pe la 1890, conceptul de „linear memory storage”. In domeniul NLP, Time Line Therapy se refera la metode revolutionare si deosebit de puternice pentru a produce schimbari in bine in coaching, business, educatie, dar si in context terapeutic.

Trainingul de tip Time Line Therapy iti furnizeaza instrumentele necesare extragerii talentelor nedescoperite si dorintelor din subconstient si te ghideaza catre solutiile pe care trebuie sa le pui la cale si sa le definesti in ideea unui viitor stralucitor si lipsit de bariere emotionale. Datorita eficientei sale si gradului de raspandire foarte mare, Time Line Therapy a fost folosit in terapii si de psihologi, psihiatri, antrenori, oameni de business etc. Time Line Therapy se poate utiliza atat pentru nevoile personale – pentru asta trebuie sa participi la seminariile de doua zile – cat si pentru aplicarea in randul celorlati din jurul tau – in acest caz va trebui sa urmezi cursurile de certificare.

Dovada functionarii mecanismelor aplicate de NLP Discovery o regasiti pe pagina de testimoniale http://www.nlpdiscovery.ro/testimoniale-clienti/.

Cancerul poate fi vindecat cu ajutorul sistemului imunitar

Imunologia si efecte secundare. Imunologia nu e o practica noua. Ea dateaza din secolul al XIX-lea. In anii 1890, William Coley a incercat sa foloseasca bacterii moarte din cauza caldurii pentru a trata cancerul. El a vazut ca pacientii care au facut o infectie dupa operatia pentru extirparea celulelor canceroase au trait mai mult-sistemul imunitar nu a luptat doar cu infectia, ci si cu temutul cancer. Vreme de 40 de ani si-a injectat pacientii cu toxina Coley si a raportat o imbunatatire a starii lor de sanatate. Sistemul imunitar se adapteaza foarte usor si e specific, facand distinctia clara intre invadatorii externi si celulele normale.

La fel cum, dupa ce copiii fac vaccinuri, sistemul imunitar reactioneaza ca si cum ar fi existat vreo infectie in corp si produce anticorpi, asa si imunologia blocheaza niste substante chimice pe care celulele canceroase le folosesc pentru a se ascunde de sistemul imunitar, permitand organismului sa recunoasca o tumora ca fiind un invadator strain. Sistemul imunitar se adapteaza chiar daca tumora se modifica si iarasi deschide razboiul impotriva ei. Sunt si efecte secundare periculoase ale imunoterapiei: sistemul imunitar poate fi activat si o ia razna fiind prea „atacator”-in aprilie 2014, doi oameni au murit din aceasta cauza-celulele sistemului imunitar reactioneaza violent la orice tesut din corp si ataca chiar si alte celule bune. Pana la urma, radioterapia si chimioterapia raman cele mai eficiente si mai utilizate practici pentru tratarea cancerului, desi efectele asupra organismului sunt terifiante…

Tipuri de rafturi

Atunci cand dorim sa achizitionam rafturi metalice trebuie sa apelam la firme de incredere si sa fim constienti ca avem la alegere dintr-o paleta foarte bogata de culori cat si de optiuni. De exemplu, avem rafturi metalice KIT 4 acest tip fiind produs in Italia, realizat exclusiv pe linii continue de profilare, din tabla metalica, raftul metalic Arredokit este vopsit in camp electrostatic, cu pulberi epoxidice termointaritoare in cuptor, dupa un tratament de fosfodegresare ce garanteaza produsului finit o calitate superioara.

Portanta maxima pe fiecare pereche de stalpi este de 1500Kg. Montajul se face fara suruburi. Dimensiuni: h1800 x 1000 x 400. Portanta 100 Kg pe polita uniform distribuit. Este un raft metalic furnizat in pachet. Pachetul contine 8 stalpi, 4 accesorii din PVC pentru prelungirea stalpilor, 4 talpi PVC, 5 polite ranforsate 1000x400, 20 cleme zincate si 1 contrafisa. Stalpii se leaga intre ei doi cate doi (folosind elementele din dotare) pentru a rezulta inaltimea de 180 cm. In plus poate sa fie distribuit pe nuantele galben, alb, violet, albastru, antracit, in functie de dorintele fiecarui client. Un alt tip de raft metalic foarte bun este si Raft metalic KIT 1, acesta este putin mai mic si are o portanta de 70 Kg pe polita uniform distribuit. Montajul se face cu suruburi. Raftul metalic este furnizat in pachet. Pachetul contine 8 stalpi, 4 talpi PVC, 5 polite ranforsate 1000x400 si 40 suruburi cu piulite. Stalpii se leaga intre ei doi cate doi pentru a rezulta inaltimea de 188cm. Finisare - vopsit in camp electrostatic, (culori disponibile: Gri RAL 7038, Alb RAL 9003, Rosu RAL 3020 ).

Un alt tip de raft foarte bun pentru fiecare gospodarie este si Raftul metalic MINIStarkit acesta are ca si dimensiuni: 750mm x 300mm x 1500mm H iar elementele sale componente sunt: 4 picioare montant tip cornier zincate, 4 polite zincate, 4 suporti plastic pentru picioare din PVC si 32 suruburi. Acest raft poate fi utilizat pentru asezarea diferitelor tipuri de materiale.

Orase faimoase despre care nici nu ai stiut pana azi

Vulcan, Alberta. Vulcan este un mic oras din Canada cu 1.000-2.000 de locuitori. Numele orasului vine de la zeul focului din mitologia romana. Si a venit Star Trek. Dupa ce a devenit un fenomen global, Vulcan a decis sa isi castige si el faima si niste banuti de pe urma serialului. In oras a fost nava Enterprise si o alee a celebritatilor Star Trek. De ideile iesite din comun ale locuitorilor din Vulcan au aflat si actorii din serial, Leonard Nimoy aducandu-i pe locuitorii de acolo-in Vulcan nu exista un cinematograf, la premiera unui film Star Trek. Un oras cu un nume incredibil de lung. Daca va laudati ca stiti geografie eu zic sa va mai ganditi putin. In Wales exista un oras micut numit-respirati adanc ca sa puteti macar pronunta-Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Eh, hai ca e usor de retinut, de ce va plangeti atat? Uite, va ajut cu prescurtarea oficiala, Llanfairpwllgwyngyll. Acum e mai usor de citit, nu? Orasul amintit nu e o exceptie, in zona toate orasele avand nume asa de ciudate si de lungi. Totusi, orasul detine recordul lungimii numelui daca ne raportam la Europa. Pentru locuitori, numele nu inseamna absolut nimi, totul a fost o idee de publicitate pentru a atrage mai multi turisti. Dupa ce si-a schimbat numele cu cel despre care v-am spus, turismul a explodat. Acum detine o serie lunga de recorduri, printre care cel mai lung nume de oras din Marea Britanie, cel mai lung nume de domeniu si cel mai lung nume de gara din lume. Muff, Donegal. Muff este un mic oras irlandez. Mai exista si un club, Muff Diving Club, faimos in toata Irlanda. Legenda infiintarii barului spune ca un barbat astepta sa faca rau cuiva si de plictiseala a fondat Muff Diving Club. In cafenea se vand tricouri doar celor care nu au auzit de acest loc si mai putin membrilor.