Gaseste rapid proiectul viitoarei tale case

Daca te-ai hotarat sa iti faci o casa exact dupa gusturile tale trebuie mai intai sa gasesti un arhitect sau o firma de arhitectura care sa-ti creioneze proiectul viitoarei locuinte. Preturile mari si ofertele foarte variate disponibile pe Internet nu te ajuta mai deloc sa faci alegerea cea mai buna pentru siguranta locuintei tale si bine buzunarului tau.

La proiectetip.ro, cel mai bun site cu proiecte de case facute de profesionisti, gasiti oricand cele mai diverse proiecte, cu preturile cele mai bune, de la cele mai serioase firme sau persoane fizice. Proiectele de pe proiectetip.ro, cu parter sau cu etaj, au DTAC (documentatia tehnica pentru a se lua autorizatia de constructie) si PT, mai pe intelesul nostru, proiectul tehnic pentru executarea structurii cladirii, iar pentru cei care se grabesc si nu au timp exista si posibilitatea proiectarii complete cu faze determinate. Prin faze determinate se intelege arhitectura, rezistenta, instalatiile sanitare, la final predandu-se la cheie viitoarea locuinta. Sistemul constructiv al proiectelor incluse in oferta proiectetip.ro este de tip zidarie portanta. Dintre cele mai populare tipuri de case care pot fi proiectate se numara cele individuale, unifamiliale, de vacanta, cabane, case la calcan, cu amplasare la calcan pe teren cu deschidere la strada, locuinte cu parter si mansarda, duplex, partej si etaj sau chiar case mai complexe. In paginile de prezentare ale proiectelor se regasesc schitele detaliate si o reprezentare 2D a casei terminate, suprafetele desfasurate, utile, la sol, pretul exact al proiectului, total, si pe metru patrat.

Si pentru ca toate lucrurile sa mearga struna si sa aveti proiectul cat mai rapid, pe proiectetip.ro gasiti informatii utile si cele mai frecvente intrebari despre certificatul de urbanism si obtinerea sa, a autorizatiilor de constructie sau a aprobarilor. De asemenea, aveti la dispozitie si preturile pentru cele mai folosite materiale in faza de constructie pentru a aprecia corect costul real al unui proiect complet.

La furat de corcoduse cu prietenele

In scoala generala, mi-am facut doua prietene bune. Erau bune la invatatura la fel ca mine. Am inceput sa ne imprietenim incetut cu incetul si am inceput sa iesim din ce in ce mai des impreuna. Intr-o zi de primavara, am decis sa mergem la furat de corcoduse de la o vecina care o curte in fata vilei in care stateam eu. Am urcat in copac cu greu, dar eram niste copii plini de energie si era o bariera usoara care nu putea sta in calea noastra. Am umplut noi o plasa cu corcoduse , dar a iesit vecina pe geam si a zis sa nu mai le luam sa le lasam sa se coaca ca sa poata ea sa faca tuica. Am fugit repede, si ne-am dus intr-o poienita unde am inceput sa devoram prada. Cam acre, cam amare, dar pentru niste fete la varsta noasta, furatul de corcoduse era o distractie care ne facea placere.

Externalizarea serviciilor de contabilitate iti poate scoate firma din impas financiar

In relatii publice si publicitate, atunci cand PR-ul sau publicitarul angajat nu isi mai fac treaba, se apeleaza la externalizare. Procesul de externalizare nu este altceva decat o transferare a sarcinilor pe care le avea o structura sau un om angajat al respectivei companii catre o firma contabilitate specializata, cu experienta, pentru o mai buna gestionare a serviciilor aflate sub cupola companiei respective si a face economii la bugetul acesteia.

Ce avantaje aduce aceasta mutare strategica? Se reduc costurile, nu vei mai avea de platit obligatiile catre stat generate de angajarea unui individ cu contract individual de munca, cheltuielile cu impozitele, concediile vor disparea, la fel si cele legate de crearea unui loc de munca. Angajarea firma contabilitate va contribui si la economisirea timpului, nu va trebui sa mai stea nimeni sa supravegheze cum isi face treaba un contabil, profesionalismul firmei de contabilitate fiind un motiv de relaxare si concentrare pe lucrurile importante de facut. Experienta contabililor din firma contabilitate este determinat de foarte multe situatii si cazuri economice rezolvate de-a lungul timpului, perfectionari permanente si participari la fel de fel de seminarii si cursuri in care sunt explicate diverse tipuri de evolutii si involutii ale contabilitatii dintr-o firma mai mare sau mai mica. Un alt avantaj major al angajarii unei firme de contabilitate este ca, indiferent ce greseli face respectiva firma si ce pagube va provoaca, asigurarea profesionala va va garanta despagubirea pana la ultimul leu.

Continuitate va fi si ea asigurata, cazurile in care contabilul e in concediu de odihna sau nu mai vine la locul de munca, isi da demisia, fiind deja o amintire urata, dar disparuta de mult. De asemenea, puteti sa renuntati oricand la firma de contabilitate, aveti libertatea de a alege o alta oricand doriti, nu veti mai pierde timpul cu o concediere care va arunca direct in „gura” birocratiei si a stresului inutil.

Ce nu stii despre lapte si ti-ar putea schimba total modul in care-l privesti

Barbatul care vrea sa mulga un porc. Cand vor lapte proaspat, oamenii se asteapta sa-l ia de la o vacuta draguta sau o capra cu un dezvoltat simt al… gustului. Milkshake-ul de camila e la mare cautare in Abu Dhabi si in Campania, Italia, iar mozzarela di bufala e foarte cautata si e produsa din lapte de bivol de apa.

In Asia Centrala se bea kumis, din lapte de… cal, fermentat, insa se bea pe glob si lapte de iac, ren sau elan. Insa nimeni nu isi doreste sa bea lapte si sa mulga… un porc domestic. Nu prea ne face placere sa punem in cereale lapte de porc sau cine stie ce animal si nici sa savuram un biscuite cu lapte de elan, sa fim seriosi. Intr-adevar, porcul are 14 mameloane, insa sunt greu de muls, laptele se incheaga greu, deci branza nu se poate face. Dar asta nu l-a impiedicat pe Chef Edward Lee sa incerce marea cu degetul sau, mai bine zis, porcul cu laptele. El a reusit sa faca branza din lapte de porc, dupa ce a stat si a pandit porcul pana a adormit, ca sa il poata mulge in voie… In martie 2014, Lee a trecut la faza urmatoare, obsedat fiind de porci.

A decis sa se imprieteneasca cu ei, sa doarma cu ei si sa petreaca ore bune in mocirla lor plina de excremente. Daca se imprietenea suficient de mult, Lee spera sa bea lapte cald de porc chiar de la mameloanele scroafelor. Restaurantul sau este pe cale sa devina singurul si primul loc din lume unde se poate manca in voie branza de… porc.

Inchiriaza o autoutilitara dotata cu tot ce-i trebuie

Decat sa te chinui si sa transporti marfa in strainatate cu masina ta sau sa apelezi la prieteni si sa-ti faci datorii fata de unii si altii, mai bine apelezi la cea mai buna firma de transport marfa international si inchiriezi o autoutilitara dotata cu tot ce ai nevoie pentru transportarea in deplina siguranta a marfurilor tale.

Pe langa economiile pe care le faceti lejer, fara efort, confortul sporit si lipsa nervilor facuti pe cine stie ce trasee greu de parcurs, transportsigur.ro, cei mai experimentati si mai buni din domeniu, va poate oferi si un sofer profesionist care stie deja toate traseele si rutele cele mai simple si mai sigure. Avand mii de kilometri parcursi in toata Europa si cateva trasee sigure si rapide pentru fiecare tara, antrenati permanent si cu o reactie la neprevazut aproape instantanee, soferii de la transportsigur.ro joaca un rol deosebit de important in satisfactia deplina a destinatarului marfii transportate. Alaturi de un sofer care stie cu ce se „mananca” Europa si autostrazile sale aglomerate, transportsigur are un parc auto cu utilitare numai bune de inchiriat, cu sisteme GPS de ultima ora, ideale pentru a vedea exact unde se afla marfa, care sunt conditiile de drum si daca exista ambuteiaje, cu lize electrice si lifturi in partea posterioara. Astfel, marfa care face obiectul transport marfa international va fi urcata imediat in masini, nu va suferi deformari mecanice, iar la descarcare se va evita orice accident.

Cu doar 3.5 tone gabarit, autoutilitarele se misca foarte usor oriunde, chiar si in zonele unde masinile foarte mari nu au acces, in zonele turistice, strecurandu-se rapid si usor prin centrul oraselor, pe unde au voie sa mearga, totul pentru a ajunge mai repede la destinatie. Fiecare autoutilitara se poate inchiria pentru transport marfa international in functie de nevoile clientului-perioada si distanta de parcurs pot fi diferite, de unde si tarifele diferite practicate de firma de transport marfa. Preturile sunt avantajoase, mai mici decat cele practicate de concurenta, iar echipa transportsigur este mereu alaturi de dvs., pentru a va ajuta cu orice informatie, oricand pe parcursul transportului si inainte de el.

Mistere medicale pe care trebuie sa le vezi pentru a le crede

Fetita care a paralizat in mod misterios -Tampa, Florida. Cu o luna si jumatate inainte de Craciunul 2013, Marysue, in varsta de doar noua anisori, a mers cu mamica ei la spital pentru un banal vaccin pentru a fi ferita de raceala. Anul acesta, micuta a sarbatorit Craciunul… intr-un scaun cu rotile, complet paralizata, fara a putea vorbi… La trei zile de la vaccinare, Marysue nu s-a mai putut ridica din pat si nici nu a mai putut vorbi.

Medicii au descoperit ca fetita avea o boala rara care se caracterizeaza prin atacarea mielieni de catre sistemul imunitar, ceea ce paralizeaza complet nervii din coloana vertebrala si creier. Materia cenusie din creier si coloana vertebrala devine astfel extrem de vulnerabila. Paralizia si orbirea apar imediat ce aceasta „protectie” dispare. Medicii refuza sa creada ca un banal vaccin a generat boala atat de grava, desi parintii fac cercetari si nu pot concepe ca fetita lor a fost nenorocita de o injectie… Tatal micutei a ales sa o ingrijeasca si sa renunte la viata sa pentru micuta. Fata care plange cu pietre-Yemen. La inceputul lui 2014, o fetita din Yemen, Saadia, de opt anisori, a inceput sa planga cu… pietre in loc de lacrimi. Saadia e al 12-lea copil al familiei si este singura care prezinta astfel de simptome ciudate. O alta fetita, din aceeasi regiune, are aceeasi boala, plansul cu pietre-in plus, fetita mai mare are abdomenul umflat si patru ore la rand nu e constienta de sine. Cu toate astea, a doua fetita s-a recuperat.

Localnicii, oameni simpli, cred ca fetita e posedata sau e vrajita. In restul zilei, fetita plange cu lacrimi normale, dar spre seara si noaptea, lacrimile se transforma in pietricele. Curios, fetita nu sufera si nu are dureri, desi, zilnic, 100 de pietricele ii ies din ochisori…

Poti sa ai si avantaje de pe urma insolventei

Insolventa nu este neaparat un lucru rau, asa cum il privesc toti cei care se apropie cu pasi repezi de declararea sa. Ea te plaseaza sub protectia legii pana iti rezolvi problemele de natura economica si juridica cu un avocat bun insolventa faliment Timisoara.

Printre avantajele insolventei se afla si suspendarea procedurilor de executare silita si orice actiuni in justitie impotriva debitorului, imposibilitatea adunarii de penalitati, majorari din momentul in care a inceput insolventa si pana se declara falimentul. De asemenea, exista posibilitatea denuntarii contractelor paguboase, se reduc creantele, se poate trece la reorganizare si „reechilibrare patrimoniala”. De finalitatea insolventei depinde foarte mult pe mana carui avocat ajungi si cat de bine stie sa gestioneze un faliment sau o insolventa.

La Casa de avocatura si expertiza contabila Alexandru, Andreas si Asociatii oricine are probleme de acest fel poate gasi cele mai bune solutii de iesire din criza cu ajutorul unui avocat bun insolventa faliment Timisoara cu experienta, specializat in insolventa si faliment, care a vazut foarte multe cazuri pe care le-a rezolvat cu maxima competenta. Expertiza practicienilor in insolventa din cadrul Casei de Insolventa Alexandru Pusa IPURL completeaza perfect cunostintele si practica cel mai bun avocat din Timisoara, ambii parteneri lucrand impreuna perfect pentru ca falimentul sa fie poate evitat sau depasit mult mai usor. Pentru recuperarea creantelor si contestatiile inevitabile la tabelul creantelor debitoare avocat bun insolventa faliment Timisoara va acorda asistenta juridica de specialiate si cele mai bune sfaturi, chiar si in cazul vanzarilor de bunuri sau transferului de bunuri in contul datoriilor comerciale.

Clientii vor avea acces la servicii de reprezentanta, vor fi asistati de cel mai bun avocat din Timisoara specializat in probleme legate de insolventa, faliment, lichidari la adunarile creditorilor. Pe lista de servicii de reprezentanta se afla si cel legat de reprezentarea in relatia cu anumiti cumparatori de bunuri proprietate apartinand societatilor comerciale care nu mai pot face fata situatiei economice precare in care se gasesc.

Cazuri bizare de reincarnare in care dovezile fizice spun totul

Semne din nastere transferate. In anumite parti din Asia, mortii sunt insemnati cu un anumit simbol in ideea ca sufletul celui decedat va reveni in familie, dupa ce se va reincarna. Simbolul urmeaza sa devina un semn din nastere si un „certificat” al reincarnarii sufletului celui decedat de curand. In 2012, doi cercetatori de la Scoala de Medicina din Virginia au publicat un material detaliat despre povesti incredibile ale semnelor din nastere aparute la nou-nascuti imediat dupa moartea unei rude. Un exemplu cutremurator este cel a unui baietel din Myanmar, care avea un semn din nastere oe mana stanga, exact in acelasi loc unde bunicul sau, decedat, fusese „marcat”. Bunicul copilului murise cu 11 luni inainte ca micutul sa se nasca. Semnul nu era unul aleatoriu, rudele vazand clar simbolul facut pe corpul cadavrului bunicului. La doua doi ani, baietelul isi striga bunica pe numele de alint folosit de bunic, desi de abia o recunostea… Pe cand era insarcinata cu baietelul, mama micutului a visat cum tatal sau ii spunea ca vrea sa traiasca cu ea, in continuare. Semnul ciudat si modul cum isi striga bunica i-au determinat pe cei din familie sa creada ca visul se implinise intocmai.