Proteine suficiente, continutul redus de grasimi si carbohidratii buni complecsi, cum ar fi cei din fructe si legume, in loc de cei din zaharuri, prezenti in bomboane si dulciuri sunt importanti. Mentinerea, de asemenea, a unui numar de calorii rezonabil, este critica pentru constructorii unui corp, dar de multe ori se consuma prea mult, precum si cum e posibil sa fie mult prea putin. Subiectul nutritie este complex si ar putea umple multe carti, cu toate acestea, de multe ori, se poate imbunatati dieta prin adaugarea de alimente sanatoase pentru crestere musculara. In parte, se va opta pentru alimente nesanatoase, dupa cum se va dori sa se umple dieta cu alimente bune. Iata 5 alimente sanatoase usoare pentru a fi adaugate sau a creste aportul de elemente nutritionale in dieta.
Spanacul: Popeye a mancat o multime de spanac si probabil ar trebui ca toata lumea sa faca la fel. Desi cercetatorii nu sunt siguri din ce motiv, spanacul ajuta la construirea musculaturii, acesta fiind, in general, un aliment sanatos chiar si in cantitati mai mari. Se poate manca spanac crud, ca parte a unei salate, de exemplu, sau sa fie gatit. De asemenea, spanacul usor uscat se pune langa alte mancaruri gustoase, ca o garnitura la cina de multe ori si multi prefera spanacul preparat cu oua.
Puiul: Puiul este relativ scazut in grasime, bogat in proteine si disponibil peste tot. este bine sa se evite prajelile din pui si aripi de pui, cu exceptia unor ocazii rare. Pieptul de pui este mai sanatos si gustos, insa si picioarele si coapsele sunt bune si aromate.
Tilapia: Tilapia este un peste sustenabil foarte usor de gatit, crescut in locatii speciale, care este vandut in unele magazine. Este bogat in proteine, foarte scazut in carbohidrati si continut redus de grasimi si are un gust foarte fin, fiind nevoie de condimente marinate de calitate. Se gasesc retete pentru acest peste peste tot, de exemplu se gateste intr-o tigaie in 5 minute si o intreaga jumatate de kilogram are doar aproximativ 700 de calorii si 105 de grame de proteine.
Scoicile: Scoicile nu sunt de obicei considerate un aliment pentru musculatura, dar acestea sunt bogate in proteine si sarace in grasimi si carbohidrati. Se gasesc o multime de modalitati minunate de a gati scoicile, prepararea preferata fiind in abur.