Tipuri de rafturi

Atunci cand dorim sa achizitionam rafturi metalice trebuie sa apelam la firme de incredere si sa fim constienti ca avem la alegere dintr-o paleta foarte bogata de culori cat si de optiuni. De exemplu, avem rafturi metalice KIT 4 acest tip fiind produs in Italia, realizat exclusiv pe linii continue de profilare, din tabla metalica, raftul metalic Arredokit este vopsit in camp electrostatic, cu pulberi epoxidice termointaritoare in cuptor, dupa un tratament de fosfodegresare ce garanteaza produsului finit o calitate superioara.

Portanta maxima pe fiecare pereche de stalpi este de 1500Kg. Montajul se face fara suruburi. Dimensiuni: h1800 x 1000 x 400. Portanta 100 Kg pe polita uniform distribuit. Este un raft metalic furnizat in pachet. Pachetul contine 8 stalpi, 4 accesorii din PVC pentru prelungirea stalpilor, 4 talpi PVC, 5 polite ranforsate 1000x400, 20 cleme zincate si 1 contrafisa. Stalpii se leaga intre ei doi cate doi (folosind elementele din dotare) pentru a rezulta inaltimea de 180 cm. In plus poate sa fie distribuit pe nuantele galben, alb, violet, albastru, antracit, in functie de dorintele fiecarui client. Un alt tip de raft metalic foarte bun este si Raft metalic KIT 1, acesta este putin mai mic si are o portanta de 70 Kg pe polita uniform distribuit. Montajul se face cu suruburi. Raftul metalic este furnizat in pachet. Pachetul contine 8 stalpi, 4 talpi PVC, 5 polite ranforsate 1000x400 si 40 suruburi cu piulite. Stalpii se leaga intre ei doi cate doi pentru a rezulta inaltimea de 188cm. Finisare - vopsit in camp electrostatic, (culori disponibile: Gri RAL 7038, Alb RAL 9003, Rosu RAL 3020 ).

Un alt tip de raft foarte bun pentru fiecare gospodarie este si Raftul metalic MINIStarkit acesta are ca si dimensiuni: 750mm x 300mm x 1500mm H iar elementele sale componente sunt: 4 picioare montant tip cornier zincate, 4 polite zincate, 4 suporti plastic pentru picioare din PVC si 32 suruburi. Acest raft poate fi utilizat pentru asezarea diferitelor tipuri de materiale.