Pastele 2015 si vara 2015 sunt mai frumoase daca alegeti sa mergeti in sejur Turcia

Mai e putin peste o luna pana la Paste 2015 asa ca ar cam trebui sa va ganditi unde veti petrece sarbatorile pascale alaturi de familie sau prietena/prieten. Daca ofertele din statiunile romanesti vi se par prea piperate si serviciile sunt de proasta calitate, un sejur Turcia ar fi cel mai potrivit pentru cateva zile de relaxare totala si incercarea celor mai inedite experiente culinare.

Tara plina de istorie si de traditii unice in lume, cu o gramada de cladiri si obiective turistice desprinse parca din povestile cu Seherezada, Turcia este de ani buni in topul destinatiilor turistice preferate de romani atunci cand vine vorba de servicii ireprosabile si preturi pentru toate buzunarele. Cu pontictour.ro poti sa-ti planifici inca de pe acum un sejur turcia de cinci stele alegand una dintre cele mai bune oferte de pe piata, cu cele mai bune servicii incluse. Daca sunteti un fan al golfului atunci aveti doua pachete speciale pentru dvs. care includ 6-7 zile petrecute in Istanbul, vizitarea orasului si imprejurimilor, mic dejun, camera dubla si golfing pe saturate, cu acces la teren profesional, special creat si optimizat pentru pasionatii acestui sport elegant.

Pentru cei care prefera relaxarea in conditii de lux, pe o perioada mai lunga pot alege pachetul Bodrum, Turcia, cu nopti, camere duble si all inclusive. Doamnele si domnisoarele pentru care shopping-ul este totul pot sa isi rezerve un pachet special de la pontictour.ro cu trei nopti de cazare, mic dejun si camera dubla, care include, pe langa sejur turcia, si shopping cat cuprinde in Istanbul, in Bazarul Egiptean si Marele Bazar, dar si vizitarea obiectivelor importante din zona. Pentru vara 2015 aveti la dispozitie cateva pachete excelente pentru Antalya sau Kusadasi, cu sapte nopti cazare, all inclusive, camere duble, demipensiune.

In Antalya puteti opta pentru un pachet de lux cu o cazare exceptionala la Susesi Hotel & Spa 5 stele in Belek, care include sapte nopti cazare, ultra all inclusive si o camera de lux cu vedere speciala. Preturile sunt cele mai bune de pe piata, transportul este individual, cu charter sau cu autocar, in conditii de maxima siguranta.