Cursuri de limba engleza in Bucuresti

Ca absolvent al unui curs de limba engleza vei putea beneficia de toate avanatajele pe care le ofera cunoasterea celei mai utilizate limbi la nivel mondial. Exista, in lume, 375 de milioane de oameni pentru care limba engleza este limba materna. Engleza este limba oficiala sau cu un statut special in cel putin 70 de tari. Motivele pentru a invata limba engleza sunt numeroase, folosirea aceastei limbi putand avea caracter personal sau poate fi folosita in interes profesional.

Care sunt avantajele invatarii limbii engleze?

Limba engleza ca limba de circulatie internationala. Limba engleza este limba cea mai frecvent utilizata printre vorbitorii de limbi straine. Peste tot in lume, atunci cand oamenii care vorbesc limbi diferite doresc sa comunice, folosesc limba engleza.
 
Limba engleza pe piata internationala a muncii. Limba engleza este limba cea mai utilizata in mediul de afaceri, iar capacitatea de a o vorbi cursiv a devenit aproape o necesitate pentru multi oameni care doresc sa intre pe piata muncii statelor in care engleza este limba oficiala. Avand in vedere importanta sa pe piata internationala a muncii, limba engleza poate deschide multe porti in cariera.

Importanta culturala a limbii engleze. Cele mai cunoscute filme sau carti si cea mai ascultata muzica, la nivel mondial, sunt produse si publicate in limba engleza. Prin urmare, prin invatarea limbii engleze vei avea acces la o varietate foarte larga de programe de cultura si divertisment.
 
Limba engleza pe internet. In prezent, cea mai mare parte a continutului de pe internet, aproape 50%, este in limba engleza. Asa ca, stapanirea unor cunostinte de limba engleza permite accesul la o cantitate incredibila de informatii, care nu ar fi disponibile altfel.

Limba engleza in industrie si in cercetare. Un alt motiv pentru invatarea limbii engleze este utilizarea acesteia in cadrul multor profesii si domenii de activitate. Acestea includ domeniile de stiinta si cercetare sau industria petroliera.
 Cursuri de limba engleza prin International English School International English School organizeaza cursuri de limba engleza in Bucuresti si in toata tara, la Craiova, Valcea, Pitesti, Severin, Slatina, Targu Jiu, Craiova, Severin sau Pitesti.

Sistemul cursurilor intensive de limba engleza cuprinde:

  • sedinte dese (2 sau 3 pe saptamana); 
  • module cu numar echilibrat de ore (la alegerea clientului); 
  • predare interactiva, atractiva si competenta; 
  • axare pe conversatie, comunicare si imbunatatirea capacitatii de exprimare. 

International English School Romania ofera servicii de calitate, cu specializare pe cursuri intensive de limba engleza si germana pentru adulti si traininguri flexibile pentru companii. Echipa International English School este formata din profesori foarte bine pregatiti, care aplica cele mai noi si eficiente metode de predare.