Radiatoare cu stil pentru o baie speciala

Casa moderna inseamna un mix intre tehnologie si design, intre practic si estetic, intre tehnologii de ultima generatie si confort maxim. Fie ca vorbim despre electrocasnice, despre obiecte de mobilier, despre obiecte decorative, despre obiecte sanitare sau despre radiatoare baie, toate obiectele din casa capata astazi noi valente. Astfel, casa moderna reuseste sa fie nu doar foarte aspectuoasa ci si foarte practica si cu dotari de top.

Caloriferele decorative nu mai sunt o noutate deja, la fel cum nu mai este o noutate nici varietatea de tehnologii care sta in spatele acestor calorifere cu valente estetice. Oricare ar fi tehnologia pentru care optam, a devenit deja o obisnuinta ca obiectele de incalzire decorative sa infrumuseteze deja spatiul camerei de zi sau al dormitoarelor. Insa radiatoarele pentru baie se pot dovedi cu adevarat spectaculoase, pentru ca permit o linie estetica chiar si acolo unde nu te-ai astepta decat la obiecte cu latura practica.

Oricine poate opta pentru un stil anume in decorarea baii, oricine poate gasi obiectele de mobilier si obiectele sanitare necesare dar si radiatoare decorative in perfect acord cu stilul dorit. Paleta de culori si finisaje pentru radiatoarele decorative este foarte variata.O gama foarte practica este aceea a radiatoarelor port-prosop, cu aspect de inox si linii foarte suple si moderne. Acestea au colectoarele de caldura amplasate orizontal dar si vertical. Ate tipuri de radiatoare decorative mai sunt cele tip coloana, radiatoarele de colt, radiatoarele oglinda sau cele care arata mai degraba a lucrari de arta decat a simple obiecte de incalzit.

Pe de alta parte, pentru ca dincolo de aspectul sau estetic si modern, baia este o incapere in care umezeala predomina, este iportant de stiut ca o calitate esentiala a unui radiator, fie el si decorativ, este rezistenta la umezeala. Corpurile de incalzire decorative sunt la fel de eficiente termic ca si caloriferele standard cu care ne-am obisnuit in majoritatea caselor, iar in unele cazuri pot avea chiar o eficienta sporita.