Obtine sunete impecabile in timpul concertelor cu amplificatoare pentru chitara de calitate

Inca de cand curentul rock a cuprins majoritatea Europei toti baietii au inceput sa viseze la ziua in care sa puna mana pe o chitara electrica sau clasica si sa isi faca de cap pe o scena mai mare sau mai mica. Chitara este un instrument muzical foarte accesibil, insa destul de greu de manuit, coardele sale nu permit oricui sa invete sa cante, iti trebuie vointa si putin talent sa poti scoate niste sunete placute si armonioase. Intrucat cutia de rezonanta a chitarelor clasice sau a celor electrice mai slabe nu poate scoate sunete asa de puternice si de interesante, cantaretii profesionisti si cei amatori apeleaza la amplificatoare chitara.

Amplificatoarele nu fac decat sa preia sunetul din cutia de rezonanta sau cel scos de fiecare coarda si sa il faca mai puternic, aplicand si efecte speciale, alese de cel care canta. Avantajele unor amplificatoare pentru chitara tin in primul rand de calitatea mai buna a sunetului scos, de efectele interesante care se pot aplica pe sunetele „curate”, dar si de performantele atinse in timpul interpretarii pieselor. Cateva dintre cele mai puternice si mai utile amplificatoare le puteti achizitiona de la Music and More, magazinul online cu o gama variata de instrumente muzicale si accesorii pentru acestea. In categoria amplificatoare veti gasi destule modele diferite pentru toate tipurile de chitare, chitara electrica, electro-acustica sau chitara bass, la preturi pentru orice buzunar. Toate amplificatoarele vandute de Music and More asigura performanta optima, flexibilitate si calitate sonora exceptionala.

De asemenea, multe dintre amplificatoarele vandute de Music and More pot fi folosite si pentru a amplifica tobe electronice, claviaturi, vocea sau instrumente acustice si electrice. Difuzoarele incorporate sunt puternice, pot scoate sunete foarte clare si optimizate pentru orice fel de context in care sonorizarea nu e asa de buna, se pot intretine usor, functioneaza ireprosabil si au piese rezistente la factori de stres fizic.