Ai nevoie sa trimiti ceva ultra rapid? Incearca serviciile de curierat rapid Bucuresti de la Sameday

In ziua de astazi avem nevoie ca totul sa mearga cat mai rapid, sa primim orice in cat mai scurt timp pentru a ne desfasura activitatea intr-un ritm normal. Serviciile postale sunt depasite deja de viteza uriasa cu care se intampla totul, asa ca firmele de curierat rapid din Bucuresti au inceput sa castige teren si clienti.

Spre deosebire de serviciile postale sau serviciile simple de curierat, curieratul rapid are avantajul ca e mai ieftin, exista suficiente masini pentru ca un client sa nu astepte o comanda cu zilele, firmele s-au extins in mai toate judetele mari, astfel ca livrarile au loc foarte rapid chiar daca vorbim de distante foarte mari. Pe de alta parte, firmele de curierat rapid din Bucuresti pot sa transporte aproape orice fara a exista costuri in plus foarte mari, soferii au experienta suficienta si conduc in siguranta, bunurile ajung fara probleme la destinatari, stiu sa aleaga rute mai bune pentru ca timpii de livrare sa fie cat mai mici. Sameday este una dintre firmele de curierat care va poate ajuta sa livrati orice in Bucuresti, ofertele variind in functie de deadline-ul stabilit. Daca vreti sa trimiteti ceva foarte rapid puteti alege curieratul cu timp de livrare intr-o ora, indiferent ca e plic sau colet, curierul dedicat asigurandu-se ca destinatarul primeste in cel mai scurt timp posibil ceea ce i-a fost trimis.

Comenzile preluate pana la ora 13 pot fi trimise si in 2-4 ore prin serviciul priority, iar cele pana al ora 10 prin economy, in 4-6 ore. Pentru cine doreste livrare a doua zi, Sameday are in oferta curenta si astfel de servicii, toate expedierile au confirmare de primire, la fel cum exista si posibilitatea livrarii la urgenta. Nici coletele mari nu reprezinta o problema, serviciul Cargo asigurand transport rapid pentru ziua urmatoare preluarii comenzilor.