La ce sa fii atenta cand iti cumperi haine din magazinele online?

De cand cu magazinele online clientii au inceput sa comande din ce in ce mai mult, a aparut si o legislatie speciala pentru toate tranzactiile virtuale, exista si niste drepturi ale clientilor online.

De obicei din online ajungem sa cumparam mai mult decat din offline, aici ofertele sunt mai bune, tot timpul exista cate o promotie care iti face cu ochiul si careia cu greu ii rezisti. Cumparaturile in online pot sa fie foarte placute, dar sunt si multe lucruri pe care ar trebui sa le respectati pentru o sesiune de shopping cat mai eficienta. 

In primul rand daca vreti sa va cumparati articole vestimentare dintr-un magazin cu haine online este bine sa achizitionati doar hainele care vi se potrivesc. Toate site-urile au un ghid de marimi, puteti compara sistemele de marimi europene si americane in functie de brandul care a realizat articolele cumparate pentru a vedea exact care e masura care vi se potriveste. Ca sa nu gresiti puteti lua ca reper o haina de acelasi tip cu cea cumparata sau va puteti masura pentru a vedea exact ce marime v-ar fi necesara. 

In al doilea rand va fi foarte util sa veti si o lista cu tot ce va doriti si sa o respectati ca sa nu cheltuiti prea mult, pe lista puteti include diverse articole pentru a avea mereu de unde sa mai „ajustati” daca nu va incadrati in buget. 

In al treilea rand daca nu sunteti siguri pe ce puteti cumpara pentru ca sunt mai multe modele disponibile este bine sa comparati articolele vestimentare din magazinele cu haine online, sa le alegeti pe cele din ofertele cele mai bune si cu materiale cat mai rezistente. 

In al patrulea rand este obligatoriu sa verificati costurile de transporturi si sa cumparati doar de la site-uri mari, populare, care ofera doar servicii de calitate. Nu in ultimul rand e bine sa verificati comentariile si conditiile de retur in caz ca hainele comandate nu va vin.