TALISMANUL TAU NOROCOS

Joia-Trifoiul norocos
    Cei născuti joia au deosebita onoare sa fie protejati de catre unul dintre cele mai puternice talismane, trifoiul cu patru foi. Simbol celtic ocroteste in acelasi timp patru mari arii ale vieții: Faima, Banii, Dragostea si Sanatatea.
    Cel care poarta la el un trifoi cu patru foi va fi aparat de toate relele din lume si dragostea ii va surade iar daca visezi un trifoi cu patru foi vei fi fericita toata viata.
Vineri - Ghinda norocoasa
    Persoanele nascute vinerea sunt foarte linistite si rationale, ele au o legatura foarte puternica cu natura si iubesc mediul inconjurator care emana energie pozitiva si le da o stare de bine.
    Talismanul lor norocos este aducator de noroc si purtatoare de putere, prosperitate si sanatate. Totodata, ghinda reprezinta si o forta spirituala foarte importanta.
Sambata- Caduceul norocos
    Cei nascuti sambata sunt oameni foarte activi, iar talismanul lor norocos este caduceul, un talisman aducator de noroc inca de pe vremea vechilor greci si a egiptenilor. Acesta este un talisman protector al sanatatii si al pacii, fiind recunoscut pentru puterile lui vindecatoare si liniatitoare.
    Sarpele este simbolul ce reprezinta binele si raul, iar aripile reprezinta aripile lui Mercur, considerat mesagerul tuturor zeilor antici.
Duminica - Craniul norocos
    Cei nascuti duminica sunt persoane calde, blande si foarte linistite, fiind nascuti in ziua in care Dumnezeu s-a odihnit dupa ce a creat lumea.
    Craniul, ca si talisman norocos, este alungatorul spiritelor rele si aducator de energii pozitive ce au un rol foarte important in ceea ce priveste sanatatea si viata spirituala.
    Fiind un simbol foarte puternic.craniul este considerat aducator de noroc, sanatate si bunastare finaciara.