Transferurile in fotbalul de sala

Unul dintre sporturile aflate pe o panta ascendenta in Romania, atat ca notorietate cat si ca peformanta este fotbalul de sala. Cu un regulament de joc in general inrudit cu cel al fotbalului de camp, dar cu cateva particularitati care il diferentiaza de acesta, futsalul este cu siguranta abia la inceput de drum in tara noastra si este timpul sa mai auzim si de alte sporturi decat sportul rege. 

Una dintre caile catre performanta si perfectionare o reprezinta, dincolo de cultivarea unei scoli bune de fotbal sau futsal in tara, si transferurile de jucatori. Fie ca vorbim despre transferurile intre cluburi din Romania, fie ca vorbim despre transferuri din alte tari, este clar ca un sportiv cu o gandire si o tehnica diferita, care vine cu o abordare noua intr-o echipa care isi doreste schimbarea poate ajuta la obtinerea de rezultate. Pentru cluburile care sunt in cautare de noi sportivi cu care sa faca peformanta si care nu au inca un scouter sau o echipa de scouteri care sa gaseasca talente noi in alte ligi sau in campionatele altor tari, exista intotdeauna site-uri de football transfer, precum este si footballtransfer.eu, unde atat fotbalisti de sala cat si antrenori sau cluburi pot gasi deal-uri foarte interesante in vederea unor colaborari pe viitor. Site-ul este organizat pe patru sectiuni, dedicate Jucatorilor, Antrenorilor, Cluburilor si Impresarilor, si orice persoana inscrisa pe acest site isi poate pune la punct un profil complet, cu informatii desre sine, calitatile sale tehnice si performantele sale, imagini si clipuri video, toate instrumente foarte importante in promovarea propriei persoane. 

Tocmai pentru ca este un sport la inceput de drum, lumea impresarilor in fotbalul de sala nu este inca atat de bine conturata, iar transferurile nu se fac cu o frecventa atat de mare ca in fotbalul de camp, insa este foarte probabil ca o echipa sa isi gaseasca jucatorul ideal consultand lista de jucatori transferabili de pe Footballtransfer.eu.