Pachetele de preturi optimizare seo, o alegere inspirata pentru orice buzunar

Multe afaceri online se duc pe apa sambetei pentru ca patronii nu au nici cea mai vaga notiune despre ce inseamna SEO si cat de bine poate sa faca o optimizare seo de calitate afacerii si website-ului in sine. O alta problema pe care o au proprietarii de magazine online sau site-uri de prezentare este legata de preturi optimizare seo care sunt destul de mari si pe care nu oricine si le poate permite. O parte dintre detinatorii de website-uri refuza sa apeleze la firme SEO cu experienta pentru ca li se pare ca acestea nu fac pana la urma mai nimic si banii sunt aruncati pe geam.

Adevarul este ca firmele de optimizare SEO, cum e si dexterseo.ro, agentie full-service ce ofera servicii de marketing online si optimizare pentru motoarele de cautare, fac absolut tot ce le sta in putinta pentru a scoate afacerea din impas si a aduce profit, volum de vanzari mai mare si trafic in crestere pe site. De ele depinde in proportie de 100% vizibilitatea online si succesul unor campanii initiate de afacere, asa ca preturi optimizare seo sunt indreptatite. Mai nou, fiecare firma de optimizare SEO, si DexterSeo, desigur, ofera pachete de servicii pentru orice buzunar si pentru orice afacere, in asa fel incat clientii sa poata sa aiba cele mai bune servicii SEO la cele mai bune preturi de pe piata. Spre exemplu, clientii care apeleaza la DexterSeo pot opta pentru pachetul Avansat si pentru 1200 RON pot primi cercetare in amanunt pentru depistarea cuvintele cheie optime, optimizare on page, linkuri contextuale de tip Web 2.0, pe bloguri, social bookmarking, plasarea linkului site-ului in directoare clasice si directoare de articole, creare de linkuri de tip Tier 2, 250 de linkuri de tip Tier 1 si 2500 de tip Tier 2. In plus, se ofera rapoarte lunare, manager de campanie dedicat si asistenta telefonica. Pentru 1800+ RON se pot primi aceleasi servicii, plus 350+ linkuri de tip Tier 1 si 3500+ de tip Tier 2.

In cazul preturi optimizare seo corespunzatoare pachetelor Profesional si Starter, de 800 RON, respectiv 500 RON, numarul de linkuri Tier 1 si Tier 2 scade, iar optimizarea on page nu e inclusa. Alegeti-l pe cel care vi se potriveste si incepeti chiar acum colaborarea cu DexterSeo!