Vrei o nunta ca-n povesti?

Iti doresti cu ardoare sa faci o nunta ca in basme si te gandesti la acel moment inca de cand erai o domnisoara? Visezi sa ai acea nunta frumoasa, de poveste, intr-un loc elegant, cu multa lume si o atmosfera calda, vesela, destinsa? Sa fie totul asezat si aranjat asa cum ti-ai imaginat in cele mai frumoase vise ale tale? Sa fie prezente toate persoanele dragi tie, sa fii in centrul atentiei, admirata si apreciata, sa stralucesti si sa emani fericire?

Da, tindem sa vedem lucrurile un pic intr-un mod idealist, un pic ca in povestile cu printi si printese, cand printesa trebuie neaparat sa se casatoreasca intr-un loc aparte, de preferat ar fi un castel, iar totul sa fie perfect. Tindem catre acea perfectiune care de fapt nu exista, pentru ca nimic pe lumea asta nu poate fi perfect. Insa credem in lucruri de genul asta, poate pentru ca asa ne-a fost indus totul de catre mamele noastre, ascultand tot felul de povesti despre cum ar trebui sa fie ziua nuntii noastre. Bineinteles, ca magica, doar cum altfel? Realitatea insa nu este ca in basme si asta nu este neaparat un lucru rau. Nu trebuie sa te fixezi pe ceva, pentru ca asta iti va aduce doar nefericire. O nunta ca in filmele siropoase sau basmele copilariei, nu se impaca cu realitatea, pentru ca mai sunt si momente de oboaseala, tensiune, incordare si e normal, firesc. Nu trebuie sa iti alegi un castel ca locatie pentru a avea o seara reusita. Nu trebuie sa faci prea mule sapaturi sa dai de un restaurant evenimente bun chiar la tine in zona, care sa iti asigure ceea ce ai nevoie.

Un search dupa “restaurante sector 4”, de exemplu, daca locuiesti in sectorul 4 si ai sa gasesti in mod garantat, unul care sa iti fie pe plac. Prin urmare, lucrurile nu trebuie sa fie prea complicate. Da, ca femei ne dorim sa avem ce e mai bun, si de aceea uitam uneori, ca ceea ce conteaza se afla in interiorul nostru, nu in exterior.