Cum asortezi bijuteriile de argint

Bijuteriile de argint, trebuie asortate corect cu vestimentatia

Bijuteriile de argint reprezinta intotdeauna o noua si uimitoare provocare in ceea ce priveste imaginatia unei femei, astfel unii dintre noi pot ramane extrem de uimiti de felul in care o femeie poate sa asorteze bijuteriile ei preferate din argint. De asemenea, pe langa multitudinea de femei care asorteaza foarte bine aceste bijuterii, exista si persoane de sex feminin care asorteaza bijuteriile de argint total nepotrivit cu tinuta sau cu statutul lor. Bijuteriile de argint sunt acele elemente care dau viata si culoare atat tinutei, cat si personalitatii femeii, iar de cele mai multe ori acestea creeaza o stare de confort atat psihic cat si fizic. Doamnele si domnisoarele care sunt pasionate de accesorizarea lor cu diferite bijuterii fie din argint, aur, sau alte metale extrem de pretioase, trebuie sa stie ca nu este prea bine din punct de vedere estetic, sa poarte mai multe tipuri de bijuterii in acelas timp, de exemplu aur cu argint.

Cum sa asortezi bijuteriile de argint

Daca sunteti o fire mai vulcanica si mai indrazneata, atunci trebuie neaparat sa aveti in vedere 3 zone ale corpului care trebuie asortate cu aceste bijuterii din argint, deoarece aceste accesorii va vor scoate cu siguranta in evidenta si veti fi extrem de apreciate de catre majoritatea barbatiilor si nu numai. Prima zona a corpului careia trebuie sa-i acordati o atentie deosebita este zona gatului, iar in acesta zona cele mai potrivite bijuterii sunt indicate a fi colierele si cerceii. Aceste accesorii pun in evidenta frumusetea deosebita a femeii si de asemenea, scot in evidenta atat un decolteu bine conturat si de bun simt, cat si o coafura delicata si minunata. Este bine de precizat ca purtarea ambelor accesorii la un eveniment nu este chiar indicata, specialistii din acest domeniu sunt de parere ca purtarea separata a lor este mult mai bine vazuta. O alta zona a corpului pe care femeile o accesorizeaza destul de des cu bijuterii de argint si nu numai, este zona mainilor. Spre deosebire de alte zone ale corpului, acesta zona poate fi accesorizata cel mai mult, atat cu difertie inele cu pietre pretioase cat si cu bratari avand diverse semnificatii.

Accesoriile mainiilor nu consta doar in bratari si inele extrem de scumpe si cochete ci si in purtarea unui ceas, menit sa scoata in evidenta o manichiura perfecta. In aceasta parte a corpului combinatiile de bijuterii sunt multiple si se pot face astfel: un inel cu o bratara, o bratra cu un ceas, un inel indraznet cu un ceas cochet, etc. Zona picioarelor este considerata ca fiind una dintre cele mai sarace zone ale corpului care pot fi accesorizate cu diferite bijuterii din argint. In cadrul acestei zone, de regula se pune accent mare pe incaltariile pe care doamnele le poarta, iar pentru a fi cat mai vizibile acele incaltari este recomandat sa fie purtate impreuna cu o fustita sau cu niste pantaloni scurti, tinuta trebuie sa fie in asa fel incat sa nu acopere incaltariile pe care doamnele le poarta.