Cinci modele de pantaloni scurti barbati pe care trebuie sa ii porti vara asta

Modelele de pantaloni scurti barbati nu sunt mereu apreciate de doamne, fiindca pot sa ii faca pe domni sa arate copilaros – prea copilaros. Insa noi am cautat printre sute de modele de la www.ppt.ro si am ales cele mai usor de purtat sorturi, care sa le multumeasca si pe doamne si pe domnisoare.
 
Sortul in culori pastelate
Pastelurile sunt intotdeauna usor de purtat si arata bine in orice anotimp, deci trebuie sa iti cumperi o pereche de pantaloni scurti barbati intr-o culoare neutra. Daca nu esti tocmai cel mai interesat barbat in ce priveste moda, alege un bleu, care este usor de asortat si arata bine pe oricine. Domnii care au mai mult curaj pot alege un roz, care le va atrage atentia doamnelor.

Pantaloni scurti barbati din denim
Fetele afiseaza tot felul de boxeri din denim de mai mult de doi ani incoace, dar barbatii parca au ramas in urma la acest capitol. Fii trendsetter, retro man ori hipster, nu conteaza cum te autointitulezi, dar conteaza sa ai in garderoba o pereche de pantaloni scurti barbati din denim. Alege unii cu o croiala simpla, cu buzunare mari, care sunt usor de purtat si foarte comozi.

Carouri peste tot
Penru un plus de stil alege o pereche de pantaloni scurti barbati in carouri, intr-o gama calda de nuante de pamant, precum maro, galben mustar ori ciocolatiu. Acestia sunt usor de asortat la orice fel de tricou, cu o singura conditie: acesta trebuie sa fie uni.
 
Sortul de camping
Toti barbatii ar trebui sa aiba o pereche de pantaloni scurti de camping. Acestia sunt acei pantaloni scurti indoiti la margini, intr-o culoare neutra, un kaki sau un bej murdar. Asortati la diverse camasi si tricouri, acesti pantaloni pot sa alcatuiasca o tinuta sport, smart-casual sau smart-elegant.
 
Pantalonasii de vacanta
Este adevarat ca putini oameni pot purta acest tip de pantaloni scurti barbati cu imprimeuri mari si extravagante, dar atunci cand esti in vacanta, trebuie sa ii ai. In plus, ii poti prta la intalnirile cu baietii, atunci cand vrei sa fii tu si sa nu mai tii cont de rigorile modei.

Daca pana acum ai crezut ca doar femeile pot purta pantaloni scurti, afla ca te-ai inselat. Intra pe www.ppt.ro si alege perechea ta preferata de pantaloni scurti barbati si poarta-i cu placere vara asta.