Translatorul integrat al Skype reduce distantele si rupe barierele lingvistice

Multi clienti service calculatoare sector 6 se plang ca si-ar dori sa poata discuta via Skype cu diversi oameni de alta nationalitate, multi dintre ei fiind angajati sau avand angajati din alte tari.

Acum acest lucru este posibil, datorita lui Skype Translator, un program dezvoltat de Microsoft dupa zeci de ani de studiu al lingvisticii, traducerii automate si a modului in care calculatoarele recunosc tehnicile de invatare si le aplica in diverse situatii, la comanda utilizatorului.

Programul care va rupe barierele lingvistice si va crea probabil un nou val de globalizare a muncii si a vietii profesionale, asa cum prevad tehnicienii din service laptop sector 6, a fost dezvoltat de catre Microsoft in colaborare cu Skype si utilizeaza tehnologiile de voce si IM ale Microsoft, imbinandu-le cu programe speciale de recunoastere a vorbirii in timp real.

Cu aceasta aplicatie, Skype ii va ajuta pe toti utilizatorii de internet sa depaseasca barierele lingvistice si sa creeze relatii interrasiale mai usor.
Compania al carui nume este o marca a calitatii de peste un deceniu, a ajutat milioane de utilizatori sa faca schimb de informatii si sa converseze in timp real. Cu peste 300 de milioane de utilizatori inregistrati si miliarde de conversatii purtate in ficare zi, Skype este folosit de catre oameni din toate colturile lumii, de orice conditie sociala si in orice scop: de la centrele de service calculatoare sector 6 si numeroase alte firme, care il folosesc ca mediul de comunicare intre filiale si birouri si pana la antreprenorii care externalizeaza munca catre angajati din Asia ori Europa de Est.
Ce este si mai interesant si mai ales util, este faptul ca poti transforma orice dispozitiv mobil intr-un translator in timp real, asa cum au facut-o colegii din service calculatoare sector 6, care au testat mai multe aplicatii de traducere, inspirati de catre Skype Translator. Ideea a fost promovata in centrele noastre, iar clientii au fost incantati de idee. Fie ca ai nevoie de aceste servicii de traducere pentru serviciu ori vrei pur si simplu sa afli cum se traduce intr-o limba exotica o anumita fraza, translatorul online este usor de folosit.

Daca nu reusesti sa instalezi o aplicatie translator, apeleaza la serviciul PickUp and Return, prin care aparatul este prelat de curier, adus in service calculatoare sector 6, reparat, apoi trimis inapoi catre tine prin curier, totul gratuit.