Petrece Craciunul in relaxare totala. Comanda un fotoliu de masaj!

Concediul de sarbatori se apropie cu pasi repezi asa ca trebuie sa-ti faci un plan pentru a-l petrece cat mai bine si a te relaxa cat mai mult. Decat sa iti cumperi tot felul de bijuterii sau aparate electrocasnice sau electronice care nu prea iti folosesc tot timpul, mai bine investesti in ceva de viitor: un fotoliu de masaj. Ce cadou mai potrivit iti poti face decat un fotoliu care sa te relaxeze complet cat timp cozonacii se rumenesc in cuptorul incins.

La komoder.ro, cel mai bun magazin online de profil, oferta e variata, ieftina si extraordinar de buna! De exemplu, va puteti relaxa de Craciun intr-un fotoliu de masaj de la Inada, o fima japoneza recunoscuta pe plan european, mai precis modelul 27D Medical ZeroG, cel mai bine vandut din Europa. Fotoliul japonezilor se adapteaza perfect corpului cu ajutorul senzorilor speciali, are masaj cu tripla actiune si masaj personalizat, in functie de setarile facute si de nevoile fiecaruia. El include si masajul Shiatsu sau cel de seara si dimineata, cel cu role si ce pentru sezut sau pentru umeri si reflexoterapie. Cei care prefera tehnologia iRest pot comanda un fotoliu de masaj din cele 12 modele diferite prezente pe site, toate avand cel mai bun pret de pe piata, pana la 6-7 tipuri de masaj si actiune eficienta impotriva oboselii si starii de epuizare. La fel de eficiente sunt si fotoliile de la Humantouch si Panasonic, de la Panasonic remarcandu-se un fotoliu de masaj EP MA70 la un super pret, cu sistem de incalzire ceramic, avand sase programe diferite si tot atatea moduri manuale.

Transportul este gratuit, prin curier rapid, garantia lor este de pana la trei ani, post garantia este inclusa, iar manualele de utilizare sunt disponibile si in limba romana. Intrati chiar acum pe komoder.ro si solicitati oferta de pret pentru fotoliul preferat!