Ce iti trebuie pentru o nunta

O adevarata industrie este cea a nuntilor, atat de profitabila in unele locuri, atat pentru miri cat si pentru restaurantul in sine, care organizeaza evenimentul, o industrie care se pare ca se modifica de la an la an sau daca nu, chiar si de la sezon la sezon. Aceasta industrie nu face decat sa vina cu fel si fel de idei mai inovatoare, mai inedite in fata viitorilor miri si nici nu e de mirare ca acestia sunt dispusi sa achite oricat - avand in vedere ca este un eveniment unic in viata lor, sau cel putin asa ar trebui sa fie sau asa gandesc ei ca va fi la acel moment.

In orice caz - din orice unghi am privi problema, ideea de baza este ca organizarea unei nunti, mai ales atunci cand doresti sa te implici in totalitate, devine anevoioasa si destul de complicata. Trebuie sa cauti restaurante nunti, trebuie sa cauti un dj sau o formatie care sa fie pe placul tuturor nuntasilor, iar daca esti in cautare de restaurante Bucuresti atunci problema devine si mai mare deoarece practic locurile vacante sunt mai greu de gasit si trebuie sa te pliezi in functie de disponibilitatea restaurantului. Insa alegerea restaurantului indiferent de locatia sa nu este deloc complicata deoarece salile sunt de regula destul de frumoase, iar meniurile pot varia. Ce este mai greu - cu siguranta - la organizarea unei nunti - este realizarea unui program artistic pentru nuntasi - deoarece acestia nu vor dori sa stea toata noaptea sa bea si sa manance. Iar in prezent - momentele artistice de la nunti si botezuri sunt cele mai cautate avand in vedere ca distractiile de zi cu zi s-au diversificat si ele.

Cateva idei ar fi: includerea unui numar de dans popular, a unui cantaret cunoscut, includerea unui numar de scamatorii care sa se adreseze mirilor si multe altele.