Cand iti dai seama ca e momentul sa iti vezi de viata ta

Indiferent ca e vorba despre a-ti vedea de viata ta adica sa pleci de la mama de acasa sau ca e vorba despre a parasi persoana iubita, cert este ca fiecare pas este la fel de greu. Cele doua cazuri sunt atat de diferite insa atat de asemnatoare in esenta lor. Sa luam de pilda primul caz. Trebuie sa iti vezi de viata ta, sa iti iei soarta in piept si sa nu mai stai tot timpul la dispozitia familiei, sa nu mai stai la banii lro si sa nu mai astepti sa iti plateacsa cineva darile catre stat si alte cheltuieli. Intr-un cuvant - sa iti vezi de viata ta. Si cand iti dai seama de acest lucru?

Cand vezi ca pairntii incep sa se intrebe sau sa te intrebe daca esti bine! E atat de simplu!!! Cand ei isi fac griji pentru tine si vor sa vada mereu daca ai ce iti trebuie si in plus daca le zici ca nu ai ceva anume si ei iti raspund ridicand din umeri, inseamna clar ca e momentul ca tu sa lupti si sa iti faci de azi inainte propriile mofturi. Adica parintii te ajta dar nu iti baga si in traista si nu te tin pana la adanci batraneti. Desigur un parinte isi va ajuta mereu copii chiar si cand ei vor avea copii la randul lor, insa nu trebuie sa exageram cu licipiul asta fata de mami si de tati. Mai ales in cazul barbatilor. Cand este vorba despre iubire e clar ca lucrurile se complica putin, dar probabil ca e la fel greu, ca tot o pierdere simbolizeaza. De cele mai multe ori e mai bine sa iti vezi de viata ta decat sa stai sa te chinui in continuare. Iar semnele sunt clare dupa cum urmeaza: persoana evita tot mai mult sa vorbeasca cu tine, nu mai are acelasi entuziasm, nu iti mai povesteste ce a facut in ziua anterioara cand va intalniti seara, sexul scade simtitor sau poate chiar dispare. Iar acestea sunt doar cateva din semnele pe care cel putin o fata ti le da, ca ar trebui sa iti cauti alt culcus. Altele ar fi: se enerveaza foarte repede pe micile greseli pe care le faci, nu ii mai convine nimic din ceea ce spui, simte mereu nevoia sa te contrazica si altele. Desigur ca cele doua experiente nu se compara.

Eu fiind trecut prin ambele in acelasi timp, le pot confunda cumva, putin … dar la urma urmei totul se termina cu bine atunci cand in mintea ta e limpede. Iar daca iei tu decizia fara sa ca altii sa iti zica sau fara ca tu sa fii alungat, atunci te vei simti mai putin umilit.