Ce avantaje au cei care construiesc case la cheie?

Nu e un secret pentru nimeni ca viata la bloc este din ce in ce mai grea mai ales ca scumpirile utilitatile continua intr-un ritm alert. Facturile tot mai mari si riscurile pe care le implica reamenajarea unui apartament, cheltuielile prea multe i-au determinat pe multi sa mearga pe o solutie mult mai buna, casele la cheie. Cei care construiesc case la cheie trebuie mai intai sa achizitioneze terenul intravilan pe care sa inceapa lucrarile, teren care poate fi luat simplu dupa vanzarea unui apartament aflat in proprietate. Spre deosebire de un apartament unde nu prea poti face mare lucru, la casa ai o curte unde se poate amenaja orice, loc de joaca, de realxare, piscina.

In plus, se construiesc case la cheie cu spatii mai mari decat cele din apartamente, confortul este sporit, iar problemele cu vecinii dispar. Primii pasi pentru construirea unei case la cheie sunt cumpararea terenului, contactarea firmei de constructii si stabilirea unui plan de lucru si a unui termen de finalizare si predare. Casele la cheie sunt complet finisate interior si exterior, proprietarii se muta imediat dupa terminarea constructiei, nu se pierde timp si nici nu se pierd sume importante de bani pentru amenajari si reamenajari. Dupa ce se construiesc case la cheie sunt efectuate toate racordurile la gaze, canalizarea sau curent, sunt finalizate instalatiile sanitare, termice, electrice, astfel ca familia care ia in primire locuinta nu va avea de facut nimic decat sa mobileze si sa isi inceapa viata in noul spatiu de locuit. Finisajele de exterior includ invelitori acoperis, geamuri termopan, tencuieli si izolatie polistiren expandat, finisajele interioare includ tencuielile si gresia, faianta, parchet, usile.

In privinta instalatiilor termice, se monteaza centrala termica, caloriferele si se fixeaza racordurile. Investitia initiala este intr-adevar mare, insa amortizarea ei se face mai usor si confortul nu se compara cu cel dintr-un apartament.