Meniul de botez pentru copii. Ce contine si ce nu ar trebui sa includa?

Un botez este un eveniment destul de greu de organizat, chiar daca alegi cel mai bun restaurant din orasul tau. Avand in vedere ca la botez vor participa si foarte multi copilasi, care cu siguranta nu vor sta pe scaune toata seara si vor vrea sa manance si sa bea tot ce se poate, cel mai greu de realizat este meniul pentru ei.

Spre deosebire de nunta, un de meniul este mai sofisticat pentru ca e gustat doar de adulti, la botez trebuie sa existe doua meniuri, unul pentru copii, altul pentru adulti. Daca la adulti puteti include si bauturi alcoolice si mancaruri mai grase, mai condimentate poate, mai exotice, intr-un meniu botez de la restaurante bucuresti trebuie sa existe cat mai multe legume si fructe, pentru ca micutii au nevoie de vitamine. De asemenea, dulciurile nu trebuie sa fie foarte multe si nici mancarea sa nu fie prea grea pentru burtica lor, meniurile vor avea si produse de patiserie de calitate, insa nu cu foarte multa crema sau frisca pentru nu avea probleme dupa cu digestia. Este de preferat sa va interesati ce varste vor avea copiii care vor primi meniu botez la restaurante Bucuresti ca sa puteti sa comandati mai multe meniuri in functie de varsta-ce mananca un copil de 10 ani nu va manca un copil de cinci ani.

Meniurile de botez pentru copii sunt la fel ca si cele ale adultilor ca structura, adica exista un antreu, un fel principal si un al doilea fel, si un desert, evident, numai ca portiile vor fi mult mai mici si fara prea multe lucruri complicate. In general mancarea pentru micuti trebuie sa fie simpla, gustuoasa, ca altfel nimeni nu se va atinge de ea, sa arate cat mai bine in farfurie si sa le fie prezentata cat mai interesant pentru a mananca cu placere fiecare invitat la botez. La capitolul bauturi servite micutilor nu trebuie sa primeasca sucuri acidulate, nici bauturi cu foarte mult zahar, sunt de preferat sucurile naturale si cele obtinute pe loc tip fresh, din fructe proaspete sau cocktailuri delicioase doar din fructe si legume, pline de vitamine si minerale.