Trimite rapid orice fel de colet in capitala printr-o firma de curierat Bucuresti

Ai nevoie sa trimiti rapid un colet important si corespondenta catre o anumita adresa din Bucuresti? Ai putea sa trimiti pe cineva apropiat sa duca coletul, insa nu ai garantia ca acesta va ajunge in siguranta si la timp, sa te deplasezi tu nu prea ai cum ca ai program foarte incarcat. Ce faci in situatia asta?

Apelezi la un curier privat. Sameday, firma de curierat Bucuresti este oricand la dispozitia ta cu cele mai bune servicii personalizate si tarifele cele mai mici pentru livrari rapide si in siguranta in aceeasi zi sau a doua zi. Din oferta Sameday puteti alege varianta trimiterii prin curierat Bucuresti in aceeasi zi, in regim de urgenta, 1-2 ore sau in regim normal, 24 de ore, toate comenzile sunt preluate imediat si sunt onorate cat mai rapid cu putinta. Firma de curierat Sameday va pune la dispozitie un parc auto dotat cu masini puternice si cu un design compact, care se vor strecura foarte usor prin traficul aglomerat, personal calificat, cu experienta, care va transporta orice fel de colet, mare sau mic, in cele mai bune conditii.

Pentru firme si institutii Sameday are servicii tip tailor-made, care pot fi solicitate de spitale, clinici si policlinici, magazine online sau magazine de flori, afaceri bazate pe livrarea mancarii. Solutiile propuse de Sameday includ livrare rapida in regim de temperatura controlata, de la studii clinice, la probe sau medicamente, livrari in aceeasi zi sau la anumite ore, servicii try and buy, dar si livrare de buchete si aranjamente flori. Curieratul local si national este de cea mai buna calitate, toate coletele sunt transportate in conditii de siguranta maxima si sunt ferite de orice deteriorare, indiferent de distantele pe care sunt transportate.

Avantajele firmei de curierat sunt date de incadrarea in timpul asumat, de livrarile foarte rapide, de reteaua extinsa de distributie la nivel local si national, dar si de numarul mare de servicii premium oferite clientilor persoane fizice si juridice.