Experienta mea cu un automobil second hand

Sincer, am fost foarte indecis cand urma sa-mi iau o masina dupa cea pe care am primit-o de la tata se defectase complet si nu mai aveam alta solutie decat sa-mi iau un alt automobil. Cu toate ca cativa dintre prietenii mei isi luasera masini second hand, eu eram nesigur, deoarece aveam multe indoieli cu privire la starea tehnica si durata de viata a acestora. Totusi, deoarece nu aveam bugetul necesar in acel moment ca sa-mi iau o masina noua, am decis sa merg totusi pe varianta second hand.

La recomandarea unui prieten, am inceput sa caut pe un site de masini second hand, am reusit sa gasesc un passat second hand, care mi s-a parut intr-o stare foarte buna si care avea si un pret accesibil. Trebuie sa recunosc ca la momentul acela aveam un buget destul de restrans, insa acel passat second hand pe care il gasisem mi-l puteam permite. Impreuna cu prietenul meu am mers sa vedem masina, mai ales ca prietenul meu se pricepe la masini si aveam nevoie de parerea obiectiva a unui specialist. Proprietarul acelui passat second hand s-a dovedit a fi un barbat de treaba, care a fost dispus sa mai negociem si pretul. Vindea automobilul deoarece se muta peste hotare si nu avea cum sa-l pastreze. Masina se afla intr-o stare foarte buna, de aceea am decis sa o iau, mai ales ca avea si un pret foarte bun.

Toate acestea s-au intamplat acum jumatate de an si trebuie sa recunosc ca sunt foarte multumit de achizitia mea. Este intr-adevar o masina buna si niciodata nu am avut vreun incident cu ea, chiar daca este un passat second hand nu se simte absolut deloc.