Foloseste absorbanti industriali pentru pastrarea mediului de lucru mereu curat

Daca lucrezi intr-un mediu in care au loc scurgeri de uleiuri foarte des sau orice alte lichide, atunci ai nevoie de absorbanti industriali de calitate, astfel incat sa ai mediul de lucru mereu curat si placut. Exista mai multe tipuri de absorbanti industriali, dintre care granulele absorbante si covoarele. Alegerea ta in acest sens trebuie sa fie determinata, in principiu de frecventa aparitiei necesitatii de a indeparta lichidele. Daca in mod constant au loc eliminari de lichide, atunci, mai mult ca sigur, ar fi bine sa ai un covor absorbant, pe care, de altfel, poti sa iti desfasori si activitatea.

Fie ca este vorba despre un salon auto, un laborator chimic sau orice alt loc in care sunt posibile eliminari frecvente de lichide. Un alt tip de absorbanti industriali sunt granulele. Acestea se aplica direct pe lichidele care au curs, absorb foarte repede, rezista la vant si sunt usor de indepartat. Este recomandat sa ai mereu la indemana un sac cu granule de acest fel, deoarece sunt usor de aplicat si sunt foarte eficiente. Este recomandat sa folosesti granule obtinute printr-o tratare speciala a celulozei, acestea fiind mult mai eficiente pentru mediul de lucru. In cazul aplicarii acestor granule, suprafata nu mai este alunecoasa, acestea absorb rapid lichidul, iar dupa indepartare suprafata ramane uscata.

Absorbantii industriali sunt neinflamabili, de aceea nu trebuie sa-ti faci griji in plus in legatura cu siguranta mediului de lucru. La sfarsitul zilei granulele sunt indepartate, suprafata ramane uscata si mediul de lucru ramane curat, pregatit pentru ziua urmatoare. Poti comanda absorbanti industriali si online, pe site-ul ecopractic.ro unde gasesti o gama larga de produse, cu descrieri complexe si preturi reale.