Angelica Constantin, rupe relatiile cu Marian Mexicanu

Se pare ca show-ul a luat sfarsit. Angelica Constantin, mama naturala a Mariucai, fiica Luminitei Anghel, s-a dat batuta in lupta cu testul ADN.  Conform unei initiative mai vechi, Angelica Constantin l-a supus la un test ADN pe Marian Mexincanu, un faimos lautar de pe meleagurile noastre, pentru a demonstra ca intre ei doi exista o relatie de rudenie. Ba mai mult, Angelica era gata sa accepte orice provocare, doar pentru a demonstra ca cei doi sunt frati gemeni, desi intre ei exista o diferenta de 2 ani. Ca sa fie si mai convingatoare, femeia si-a adus in platoul emisiunii Acces Direct, difuzata pe Antena 1 si o matusa, ca sa ii confirme spusele in lipsa mamei decedate. Batrana, a confirmat totusi ca a fost sunata de la spitalul in care se afla internata mama Angelicai si ca i s-a transmis ca aceasta a nascut gemeni. Insa, nu poate confirma ca Marian Mexicanu este cu adevarat fratele geaman  al femeii.

Cu toate astea, Angelica Constantin, nu stie inca definitia termenului „geaman”, spunand in repetate randuri ca, desi exista o diferenta destul de mare de ani intre ea si lautar, ea simte in sange ca acesta este fratele geaman pe care l-a pierdut, lasand astfel si o oarecare impresie ca doreste sa se scrie si despre ea la sectiunea de stiri mondene.

In urma multor emisiuni, de altfel benefice si pentru imaginea lautarului, Marian Mexicanu a acceptat pana la urma sa faca testul ADN, pentru a pune capat zvonurilor si speculatiilor. Insa, nu fara un pariu. Daca se dovedeste ca rezultatul testului  este negativ, Angelica Constantin trebuie sa se tunda asemeni Rihannei, o cantareata de talie internationala. La randul ei, si Angelica a impus o conditie destul de importanta. Daca testul se dovedeste a fi pozitiv, Marian ar trebui sa se comporte asemeni unui frate si sa fie alaturi de ea, atunci cand are nevoie sa se destainuie.

Finalul, de altfel previzibil, a fost asteptat cu sufletul la gura de toti cei prezenti in platou. Dupa deschiderea plicului in care se afla rezultatul testului ADN, efectuat de cei doi, raspunsul a fost cat se poate de clar. Angelica Constantin, prezinta o relatie de rudenie cu Marian Mexicanu, mai mica de 20 la suta. In consecinta, ea nu este sora geamana a acestuia. Spre sfarsitul emisiunii, difuzata in data de 18.06.2013, Angelica a fost nevoita sa se tunda foarte scurt pe jumatate din suprafata capului.