Inchiriere de masini in Cluj

Nu stiu cum se face dar pana si serviciile de inchiriere masini sunt mai bune in alte orase decat in capitala. In Bucuresti ne lovim de acelasi stereotip al agentului care doreste sa iti ia cat mai multi bani din buzunar si sa iti ofere o alta masina decat cea dorita. Dupa spusele colegilor mei de facultate, poti apela la serviciile rent a car Cluj cu incredere, daca te afli cumva in judetul Cluj. Pun accentul pe seriozitate si te trateaza cu respectul cuvenit. 

Ce-i drept am observat ca oamenii din Cluj sunt mult mai blanzi, mai calzi, mai dornici sa te ajute, sa te serveasca. Nu conteaza daca esti turist sau daca locuiesti acolo de cand te-ai nascut. Daca sta in puterea lor sa te ajute cu ceva, o vor face. In Bucuresti cred ca e aproape imposibil sa gasesti o agentie care sa iti permita sa inchiriezi o masina fara a plati o garantie. In Cluj, sunt destule agentii care iti dau votul de incredere si renunta la garantie de tot. Alte agentii iti cer sau nu sa platesti o garantie in functie de numarul de zile pentru care doresti sa inchiriezi masina. Pentru a-si fideliza clientii, agentiile din Cluj le ofera acestora preturi mai mici daca revin si apeleaza din nou la serviciile lor. Ba chiar poti negocia tu insuti pretul, daca doresti sa inchiriezi masina pentru o perioada mai mare de trei saptamani. Agentii se vor dovedi a fi foarte rezonabili si iti vor sari in ajutor daca vei avea probleme vreodata cu masina inchiriata. Vor ca toti clienti sa beneficieze de servicii de calitate, de o buna servire, de asistenta permanenta. Daca ai grija ca, clientii tai sa fie multumiti si sa revina la tine, atunci ai inteles reteta succesului. 

Degeaba ai cel mai bun parc auto daca serviciile tale lasa de dorit. Daca agentii firmei pe care o detii nu sunt disponibili atunci cand te confrunti cu o problema, daca atunci cand returnezi masina se incearca sa te faca sa platesti pentru niste zgarieturi sau probleme ale masinii care existau deja, si pe care tu nu le-ai facut.