Meniul de astazi

Fiind ca orice alt om trebuie sa ma hranesc de minim 3 ori pe zi, asa ca ma gandesc la un meniu sanatos. Ma uit prin frigider sa fac inventarul, ma uit in portofel sa-mi vad bugetul si ma uit pe internet la cele necesare in functie de cele doua mentionate.

Asa ca stabilesc urmatoarele lucruri.

@ mic dejun: cereale cu lapte

Cereale Nestle Nesquik duo si lapte Fulga. Pret 10 lei, timp de pregatire 5 minute.
 
@pranz: Piept de pui pe grill avand drept garnitura cartofi wedges.

Piept de pui si cartofi: Pret 20 lei, timp de pregatire 45 minute.

Mod de preparare: Pieptul de pui se dezoseaza (in cazul celui cu os) si se taie felii (in cazul celui deja curatat), se creeaza un amestec de condimente si  putin ulei de masline. Amestecul de condimente va fi format din: sare, piper, rozmarin, busuioc, cimbru, chilli/ boia iute. Se toarna amestecul peste pieptul de pui si se lasa pana cand cartofii sunt aproape gata.

Cartofii wedges: se curata de coaja si se spala urmand a fi taiat de 4 pe lungimea lor. Pregatim un amestec asemenea celui anterior care se toarna peste cartofi. Acestia vor fi asezati pe tava la cuptor urmand a se gati la 180 de grade. 
 
@cina: salata de varza cu alte legume, cascaval si piept de pui

Salata de varza, morcovi, ardei gras, masline, cascaval, piept de pui: Pret 10-15 lei (in functie de ce mai aveti prin frigider), timp de pregatire 20  minute.

Mod de preparere: In cazul in care v-a ramas de la pranz piept de pui, il puteti taia destul de marunt pentru a-l pune in salata. Varza, morcovii ardeiul gras vor fi tocate marunt. Maslinele pot fi taiate in doua, iar cascavalul ori taiat cubulete ori ras pe partea mare a razatoarei. Toate vor fi amestecate si condimentate dupa preferinte.
 
@gustare: ca si gustari putem aminti fructe, iaurt sau saratele facute in casa

Acestea fiind spuse va spun pofta buna si sper sa va placa meniul zilei.