Invitatiile personalizate cu poze

Tot mai multi tineri care isi unesc destinele, aleg pentru invitatiile de nunta trimise oaspetilor imagini cu propria poveste de dragoste sau o singura imagine de cuplu. Este cel mai sigur mod de a avea o invitatie unica, ce va impresiona si va atrage un zambet din partea celor care vor primi invitatia.

Modelele de invitatii cu poza sunt foarte diverse, si desi poate parea ceva deloc complicat, incercarea de a integra invitatia personalizata cu poza in intregul pe care il reprezinta nunta este un pic mai dificila. Daca la invitatiile obisnuite este mai usor de respectat o tematica generala a nuntii, in cazul acestor invitatii nunta cu poza se impune adaugarea unor elemente suplimentare care sa cadreze cu restul decoratiunilor si elementelor constitutive ale temei generale. Imaginea celor doi mri – daca se opteaza pentru o singura poza – poate fi la interior, caz in care invitatia se deschide precum o felicitare, sau poate fi incadrata intr-o inima, un cerc sau orice alta forma pe o invitatie cu o singura fila. De asemenea, exista si invitatii care se personalizeaza ca un colaj de maximum trei imagini cu cei doi miri, si care in general sunt mai late si pot arata ca un album. Imaginile mirilor pot fi insotite de monograme (initialele celor doi), de simbolul celor doua inimi inlantuite, de cele doua verighete impreuna.


Mai nou, in cazul invitatiilor cu poza se folosesc si modelele baroce ca fond tematic, pe care se integreaza poza cu mirii. Trebuie insa, ca acest element baroc sa se regaseasca si in marturii sau in place card-urile pentru restaurant. In decorarea locatiei nuntii nu este greu sa va asortati temei baroce, pentru ca majoritatea saloanelor pentru nunti pot face asta cu mare usurinta.