Despre detoxifierea organismului si beneficiile ei

Organismul uman este asaltat in permanenta de componente chimice provenite din alimentatie. Exista compusi chimici si numerosi aditivi adaugati in alimentele pe care le consumam, astfel ca, nu mai stim daca legumele si fructele pe care le consumam zi de zi sunt sau nu naturale.
Majoritatea aditivilor prezenti in alimente dauneaza sanatatii intregului organism, iar daca proasta alimentatie mai este asociata si cu alcool si tutun viata ne este pusa in pericol. Este adevarat ca efectele unei alimentatii proaste si a consumului regulat de alcool si tutun nu sunt simtite de pe o zi pe alta, insa, in timp, ne putem confrunta cu grave probleme de sanatate.

De aceea este bine ca, de cateva ori pe an sa urmam o cura de  detoxifiere sau sa includem in viata noastra remediile naturiste menite sa ne faca viata mai usoara. Exista numeroase produse / medicamente naturiste care te ajuta sa-ti detoxifici organismul si sa-l cureti complet de toxinele acumulate. Produsele sau medicamentele naturiste cu rol in detoxifiere aduc rezultatele dorite doar daca sunt asociate cu o alimentatie sanatoasa, fara dulciuri si sare in exces, fara prajeli, fara carne grasa la fiecare masa, etc.

Detoxifierea organismului prin alimentatie este principalul pas spre sanatate. Romanii, in general, au obiceiul de a manca nesanatos (prajeli, asocieri de mancaruri care contribuie la cresterea colesterolului, dulciuri din comert in care nivelul grasimilor este foarte ridicat, produse de patiserie, etc.), insa orice invat are si dezvat.

O alimentatie sanatoasa (bazata pe cat mai multe lichide, legume, cereale, fibre, fructe) asociata cu o cura de detoxifiere bazata pe produse naturiste nu poate aduce decat beneficii. Pe langa faptul ca se elimina toxinele in proportie de 80%, poti sa slabesti si sa te simti mai bine, din punct de vedere al starii generale – dispar starile de nervozitate, oboseala acuta, constipatia, diareea, durerile de cap, cu alte cuvinte, toate acele simptome ale intoxicarii organismului si care, de cele mai multe ori, sunt puse pe seama oboselii, stresului, etc.

Pentru a economisi timp pretios, exista numeroase farmacii naturiste online care iti pun la dispozitie zeci de produse pentru detoxifierea organismului. Preturile variaza in functie de producator, insa, de cele mai multe ori, online, poti gasi numeroase promotii care te vor ajuta sa cumperi produsele dorite la pret redus.