Cum sa alegi un costum de baie care sa te avantajeze

Orice articol vestimentar pe care il purtam trebuie sa ne puna in valoare, trebuie ales in functie de constitutie, inaltime, greutate, etc. Cu ajutorul hainelor pe care le purtam trebuie sa ne punem in valoare avantajele si sa sa ascundem defectele.

Si in cazul costumelor de baie este important sa avem in vedere achizitionarea unor modele care sa ne puna in valoare silueta. Exista modele de costume de baie pentru fiecare conformatie, pentru persoane slabe si foarte slabe, pentru persoane corporale, pentru persoane scunde si solduri late, etc.

Vara bate la usa si, odata cu ea, incepe febra alegerii costumului de baie potrivit. Poti alege un costum de baie in doua piese, un costum de baie intreg sau un costum de baie tip rochie. Alegerea trebuie facuta tinand cont de forma corpului tau.

Daca esti o persoana inalta si slaba, este indicat sa porti un costum de baie in doua piese, foarte colorat, care sa-ti puna in evidenta silueta si bustul. Poti opta pentru un costum accesorizat, cu imprimeuri florale, care se leaga dupa gat.

Daca esti o persoana scunda, alege sa porti costume de baie stil rochie care vor face ca picioarele tale sa para mai lungi. Ti se potrivesc si costumele de baie in doua piese, colorate, cu imprimeuri florale, mari.

Daca esti o persoana cu solduri mari, evita sa porti costume de baie intregi. Alege costumele de baie cu pantalon scurt (talie inalta) in culori inchise.

Daca ai cateva kilograme in plus, nu e capat de lume! Si pentru tine sa va gasi, cu usurinta, costumul de baie potrivit. Exista costume de baie tip rochie, modelatoare, care iti pot masca burta. Ti se potrivesc, de asemenea, costumele de baie in dungi, care mascheaza dimensiunea abdomenului si a soldurilor.

Un magazin online de costume de baie te poate ajuta sa gasesti rapid un costum de baie adaptat siluetei tale.