RCA-ul cel mai ieftin ramane cel incheiat la Romasig

Pretul asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto ar putea creste in curand, iar aceasta nu este deloc o veste imbucuratoare pentru posesorii de autovehicule, care si asa se plangeau de pretul ridicat al acestui tip de polita.

Anuntul legat de cresterea probabila a pretului pentru RCA a fost facut de presedintele Autoritatii pentru Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, care a explicat ca este o miscare absolut necesara pentru ca resursele asiguratorilor au scazut, la acest moment ele fiind insuficiente pentru acoperirea despagubirilor. Poate fi si o explicatie pentru asteptarile prelungite ale celor care asteapta despagubiri din parea asiguratorilor. Negritoiu a mai aratat ca daca preturile pentru RCA au scazut atat de mult din dorinta asiguratorilor de a-si asigura o cota de piata prin preturi cat mai competitive, atunci preturile pentru RCA vor trebui „sa isi revina, pentru a acoperi riscurile potentiale”. Pana cand aceasta situatie va fi discutata si se va stabili decizia ce se impune pentru reglementrarea pietei asigurarilor RCA, cei care inca nu au incheiat o polita de raspundere civila auto sau cei care trebuie sa isi prelungeasca polita RCA, o pot face la www.romasig.ro locul unde cu siguranta mai gasiti cele mai bune preturi si cele mai prompte servicii, ce raspund in mod ideal cerintelor clientilor. Orice polita RCA on-line incheiata la Romasig ajunge la client in 24 de ore indiferent in ce colt al tarii s-ar afla acesta, iar transportul este gratuit. Plata se face direct la livrare, ceea ce face intreaga tranzactie foarte simpla si convenabila pentru client.

Iar ceea ce este cel mai important este ca optiunea pe care un client o face alegand sa isi incheie o asigurare RCA prin Romasig este una informata si corecta, caci aici poate beneficia in timp real de toate ofertele asiguratorilor si o poate alege pe cea care i se potriveste.