Becuri cu led pentru strazi si spatii intinse

Strazile luminate cu bec led reprezinta o solutie ideala pentru primariile care doresc sa faca economie la energie electrica, dar becurile de acest tip prezinta mai multe avantaje pentru spatiile intinse si ele pot fi achizitionate la preturi accesibile. Aceste dispozitive de iluminat reprezinta un real avantaj mai ales in spatiile inchise care au o suprafata foarte mare, avand in vedere ca ele nu incalzesc suprafata deloc.

Imaginati-va doar o sera in care aveti nevoie seara de lumina fara a produce prea multa caldura pentru plante! Becurile cu led sunt ideale pentru aceasta situatie si pot fi instalate in numar cat mai mare in functie de nevoile fiecarei persoane. Astfel ca o solutie ideala pentru iluminatul aleilor, al parcurilor, al strazilor, al gradinilor cat si al terenurilor de sport foarte mari sau a locurilor de joaca pentru copii este reprezentata de becurile cu led. In plus aceste dispozitive pot fi folosite chiar si in parcari, datorita temperaturii scazute de functionare cat si datorita duratei lungi de viata si cu siguranta ele pot fi atasate unui sistem cu senzori de miscare, pentru a face economie si mai mare. Aceste produse sunt ecologice si au o rezistenta foarte mare la intemperii, ele nu se sparg atat de usor precum becurile normale, clasice si in nici un caz nu se ard. Sunt ideale atat pentru consumatorii casnici insa mai ales pentru cei industriali, pentru ca ajuta la micsorarea facturii la energia electrica.

Astfel ca putem spune ca  merita sa investesti in tot sistemul de iluminare dintr-un oras, de exemplu, din zonele publice, ca sa implementezi un sistem nou, deoarece te va ajuta in timp la o economie care se va simti la intregul buget al primariei de pilda, si restul de cheltuieli care presupun schimbari de diverse obiecte, inlocuiri si reparatii, nu vor mai fi o problema.