Romanul e mort dupa injuraturi

De ce? Singura explicatie pe care o pot vedea este ca avem in sange microbul de a spurca lumea. Avem cele mai variate injuraturi din lume. Un roman iti poate fute mortii, biserica, cristosul, pastele, norocul, crucea si multe altele. El isi poate folosi pula cum nici un alt actor de filme porno din lume nu ar fi in stare dar si-ar dori.
De cate ori nu vi s-a intamplat in trafic sa cititi injuraturi pe buzele soferilor. In special pe acelea ale taximetristilor. Aceia au un mod aparte de a-si misca buzele, ca si cum ar incerca cu sarguinciozitate chiar sa faca ce zice el acolo. Se pare ca el chiar isi doreste sa se transpuna in actiunea pe care o spune.
Cert este, ca injuraturile in ziua de azi, au ajuns un mod de a fi si de a caracteriza. Injuraturile gen pastele matii, crucea matii, norocul, pizda masii si chestii in genul apartin traditionalistilor, parintilor nostri si celor mai batrani, cei care folosesc injuraturi gen, s-o fut pe mata/ mortii matii suntem noi, astia tineri, dupa 83-86.