Anunturi online pentru masini

Modalitatea favorita prin care romanii isi pot vinde masinile o reprezinta, la acest moment, anunturile online publicate atat pe site-urile specializate pe anunturi cu vanzari auto, dar si pe site-urile generaliste de anunturi, pe care exista si o sectiune auto. 

Site-urile specializate pe vanzari auto, cum ar fi Autovit, Automarket sau BestAuto, au un numar urias de vizitatori, atat din randul vanzatorilor cat mai ales din randul cumparatorilor, iar popularitatea lor este cumva o garantie pentru cei care intentioneaza sa isi vanda masina. Acest tip de site-uri cuprind atat anunturi cu autoturisme noi cat si cu autoturisme second hand, motociclete si ATV-uri, masini de tonaj mare, utilaje agricole si de constructii, dar si anunturi despre vaznari piese sau dezmembrari auto. Orice user interesat poate publica un anunt gratuit sau un anunt cu plata prin sms sau card, daca se inregistreaza pe un astfel de site. Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor de internet care intentioneaza sa publice anunturi, majoritatea site-urilor de profil le ofera acestora posibilitatea de a completa formulare speciale, in care apar toate datele importante despre respectivul autovehicul: de la model si anul de fabricatie, pana la kilometrii parcursi, dotari si alte informatii necesare eventualilor cumparatori. De asemenea, se pot adauga imagini cu masina oferita spre vanzare, cu cat mai multe cu atat mai bine, astfel incat imaginea despre respectivul autovehicul sa fie cat mai conforma cu realitatea. Avantajul anunturilor publicate online este ca pot lega chiar si distante mari, in cazul in care un cumparator gaseste irezistibila o oferta dintr-un alt oras. 

Anunturile online publicate pot fi pomovate, daca vanzatorul opteaza astfel, fie pe prima pagina ca oferte speciale, fie pe alte portaluri cu trafic mare. Exista de asemenea si posibilitatea de a da share link-ului din pagina cu anuntul pe retelele de socializare, astfel incat anuntul sa poata fi vazut de toti prietenii din lista, dar si de alti utilizatori ai respectivei retele de socializare.