Ce inseamna cand visezi mancare

De cele mai multe ori visele de pe timpul noptii nu fac decat sa ne coloreze putin existenta. Cel putin asa spun unii oameni care se amuza de multe ori ca viseaza ceva anume sau se uimesc cum de au putut sa viseze asa ceva. Cu totii visam, iar unii viseaza colorat si foarte activ, altii alb si negru si foarte pasiv.

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca foarte putini oameni au capacitatea de a visa in culori chiar daca de multe ori ne amintim ca am visat intr-adevar in culori, se pare ca de fapt visam doar in alb si in negru. Totusi ce inseamna atunci cand visezi mancare sau ce inseamna ca visezi ca dormi? Explicatiile le vom lua pe rand pentru a nu produce confuzie, si astfel avem: mancarea din vis, spune o vorba din popor, nu face decat sa ne amplifice nevoile din viata de zi cu zi. Atunci cand visam ca mancam ceva anume (iar aici interpretarea viselor decinde in functie de alte simboluri) inseamna de fapt ca acel ceva ne lipseste in viata. Asadar, Ce visez - interpretare vise poate sa explice clar faptul ca daca visam ca mancam dulciuri inseamna ca ducem lipsa de afectiune, daca visam ca mancam ciocolata inseamna ca vrem sa avem de o viata mai eleganta, daca visam ca mancam legume sau fructe inseamna ca trebuie sa fim mai ingrijiti si sa dam mai multa atentie sanatatii.

O vorba din popor spune ca atunci cand visezi ca mananci in somn inseamna ca te-ai culcat flamand, insa daca visezi ca mananci gunoi inseamna ca esti o persoana barfitoare si vei fi privit cu ura de multa lume. Somnul in somn sau somnul in vis nu face decat sa alimenteze starea de oboseala, sa arate ca de fapt avem nevoie de o pauza in viata de zi cu zi.