Cum sa ii fii fidel iubitei tale

E cam greu in ziua de azi cu atatea goliciuni in jur, ca barbat, sa fii fidel iubitei tale sau nevestii. Si sa nu mai punem ca unele fete chiar pun accentul pe haine cat mai putine si e imposibil ca si barbat sa nu te lasi macar pentru o clipa cucerit. Dar cand esti cu “ea” de mana, “poc” te loveste o palma imaginara si uiti si de funduri bombate si de sani mari si dezgoliti si asa departe.

Cum sa ii fii fidel iubitei tale? Ecuatia este pe cat de simpla pe atat de complicata si nimeni nu poate sa ne permita sau sa ne interzica urmarile propriilor noastre fapte. Daca vrei sa fii fidel trebuie sa tii seama de unele lucruri importante cum ar fi:

  • o iubesti pe EA (daca simti intr-adevar ca nu este ceva serios atunci las-o balta, dar daca v-ati declarat iubire, nu fi nesimtit si tine-ti iubirea)
  • fundurile mari si sanii plini si dezgoliti nu raman vesnic asa - chiar daca iubita ta sau nvasta ta nu arata ca un fotomodel trebuie sa iti dai seama ca nici o frumusete  nu ramane vesnica iar daca ai ales-o pe EA atunci cu siguranta ai mizat pe frumusetea interioara (vechiul mit al frumusetii interioare)
  • gandeste-te ca frumusetile ce le vezi pe strada dezgolite sunt pentru toata lumea, tu ai singura ta prajitura acasa, ori un tort intreg, dupa caz, de care sa te bucuri singur.

Cat despre “cum sa fii fidel” aici tine numai de tine. Impune-ti sau induce-ti anumite lucruri, iar daca tot trebuie sa iesi in club singur cu prietenii atunci incearca sa stai lipit de ei si nu vreo pipita dezgolita. Oricum daca iesi in cclub fara iubita ta e clar ca nu aveti o relatie mega stralucita, numai in cazul in care iesi pentru petrecerea burlacilor.