Despre sabloanele pentru unghii

Cu ajutorul sabloanelor se construiesc unghiile false cu gel sau cu acryl. Acestea se aplica in prelungirea unghiilor ca extensie. Sabloanele ajuta la crearea unor unghii de dimensiuni mari sau medii, in functie de preferintele fiecarei femei.

Sabloane unghii – pentru unghii false perfecte

Unghiile false se construiesc foarte usor cu ajutorul sabloanelor. Pentru ca unghia sa fie perfecta este absolut important ca sablonul sa fie perfect fixat in prelungirea unghiei naturale. In cazul in care sablonul nu este fixat bine, gelul se va pune stramb, gresit si, dupa ce s-a intarit, unghiile create nu se vor vedea bine deloc.

Exista mai multe variante de sabloane pentru unghii false, pentru toate preferintele si toate gusturile. Asadar, poti opta pentru sabloane patrate, rotunde, de unica folosinta, refolosibile, in forma de albina, in forma de fluture, sabloane gradate pentru constructia unghiilor false cu gel si acryl, sabloane pentru unghii dreptunghiulare, sabloane de constructie unghii false stiletto, sabloane cu doua capete care permit construirea de forme diferite, etc.

Sabloanele de unica folosinta se folosesc foarte usor, materialul nu adera la acest sablon, se fixeaza usor si rezultatul este o unghie perfecta. Un set poate sa contina 500 de sabloane de unica folosinta. Sabloanele pentru unghii care se pot reutiliza sunt cele realizate din teflon. Sabloanele care se pot refolosi raman intr-o stare foarte buna si, intotdeauna, se obtine o unghie perfect construita.

Sabloanele de calitate se lipesc foarte bine si raman fixe pe toata durata lucrului.

Pentru a obtine o manichiura perfecta apelati cu incredere la profesionisti. Chiar daca va descurcati sa obtineti o manichiura de invidiat, intotdeauna este loc de mai bine. Si cu acest lucru se ocupa adevaratii profesionisti care va pun in evidenta manichiura si care va ajuta sa obtineti exact modelele dorite si manichiura adaptata personalitatii dumneavoastra. Cu ajutorul unghiilor false va veti bucura de perfectiune si de cele mai reusite modele de unghii. De asemenea, cu ajutorul unui lac de unghii adecvat si in tendinte, veti da un plus de valoare intregului dumneavoastra aspect, fie ca va aflati la birou, intr-o zi obisnuita, fie in cadrul unui eveniment select, unde trebuie sa va evidentiati prin bun gust si rafinament.