Externalizarea serviciilor de contabilitate iti poate scoate firma din impas financiar

In relatii publice si publicitate, atunci cand PR-ul sau publicitarul angajat nu isi mai fac treaba, se apeleaza la externalizare. Procesul de externalizare nu este altceva decat o transferare a sarcinilor pe care le avea o structura sau un om angajat al respectivei companii catre o firma contabilitate specializata, cu experienta, pentru o mai buna gestionare a serviciilor aflate sub cupola companiei respective si a face economii la bugetul acesteia.

Ce avantaje aduce aceasta mutare strategica? Se reduc costurile, nu vei mai avea de platit obligatiile catre stat generate de angajarea unui individ cu contract individual de munca, cheltuielile cu impozitele, concediile vor disparea, la fel si cele legate de crearea unui loc de munca. Angajarea firma contabilitate va contribui si la economisirea timpului, nu va trebui sa mai stea nimeni sa supravegheze cum isi face treaba un contabil, profesionalismul firmei de contabilitate fiind un motiv de relaxare si concentrare pe lucrurile importante de facut. Experienta contabililor din firma contabilitate este determinat de foarte multe situatii si cazuri economice rezolvate de-a lungul timpului, perfectionari permanente si participari la fel de fel de seminarii si cursuri in care sunt explicate diverse tipuri de evolutii si involutii ale contabilitatii dintr-o firma mai mare sau mai mica. Un alt avantaj major al angajarii unei firme de contabilitate este ca, indiferent ce greseli face respectiva firma si ce pagube va provoaca, asigurarea profesionala va va garanta despagubirea pana la ultimul leu.

Continuitate va fi si ea asigurata, cazurile in care contabilul e in concediu de odihna sau nu mai vine la locul de munca, isi da demisia, fiind deja o amintire urata, dar disparuta de mult. De asemenea, puteti sa renuntati oricand la firma de contabilitate, aveti libertatea de a alege o alta oricand doriti, nu veti mai pierde timpul cu o concediere care va arunca direct in „gura” birocratiei si a stresului inutil.