Poti sa ai si avantaje de pe urma insolventei

Insolventa nu este neaparat un lucru rau, asa cum il privesc toti cei care se apropie cu pasi repezi de declararea sa. Ea te plaseaza sub protectia legii pana iti rezolvi problemele de natura economica si juridica cu un avocat bun insolventa faliment Timisoara.

Printre avantajele insolventei se afla si suspendarea procedurilor de executare silita si orice actiuni in justitie impotriva debitorului, imposibilitatea adunarii de penalitati, majorari din momentul in care a inceput insolventa si pana se declara falimentul. De asemenea, exista posibilitatea denuntarii contractelor paguboase, se reduc creantele, se poate trece la reorganizare si „reechilibrare patrimoniala”. De finalitatea insolventei depinde foarte mult pe mana carui avocat ajungi si cat de bine stie sa gestioneze un faliment sau o insolventa.

La Casa de avocatura si expertiza contabila Alexandru, Andreas si Asociatii oricine are probleme de acest fel poate gasi cele mai bune solutii de iesire din criza cu ajutorul unui avocat bun insolventa faliment Timisoara cu experienta, specializat in insolventa si faliment, care a vazut foarte multe cazuri pe care le-a rezolvat cu maxima competenta. Expertiza practicienilor in insolventa din cadrul Casei de Insolventa Alexandru Pusa IPURL completeaza perfect cunostintele si practica cel mai bun avocat din Timisoara, ambii parteneri lucrand impreuna perfect pentru ca falimentul sa fie poate evitat sau depasit mult mai usor. Pentru recuperarea creantelor si contestatiile inevitabile la tabelul creantelor debitoare avocat bun insolventa faliment Timisoara va acorda asistenta juridica de specialiate si cele mai bune sfaturi, chiar si in cazul vanzarilor de bunuri sau transferului de bunuri in contul datoriilor comerciale.

Clientii vor avea acces la servicii de reprezentanta, vor fi asistati de cel mai bun avocat din Timisoara specializat in probleme legate de insolventa, faliment, lichidari la adunarile creditorilor. Pe lista de servicii de reprezentanta se afla si cel legat de reprezentarea in relatia cu anumiti cumparatori de bunuri proprietate apartinand societatilor comerciale care nu mai pot face fata situatiei economice precare in care se gasesc.