Gaseste rapid proiectul viitoarei tale case

Daca te-ai hotarat sa iti faci o casa exact dupa gusturile tale trebuie mai intai sa gasesti un arhitect sau o firma de arhitectura care sa-ti creioneze proiectul viitoarei locuinte. Preturile mari si ofertele foarte variate disponibile pe Internet nu te ajuta mai deloc sa faci alegerea cea mai buna pentru siguranta locuintei tale si bine buzunarului tau.

La proiectetip.ro, cel mai bun site cu proiecte de case facute de profesionisti, gasiti oricand cele mai diverse proiecte, cu preturile cele mai bune, de la cele mai serioase firme sau persoane fizice. Proiectele de pe proiectetip.ro, cu parter sau cu etaj, au DTAC (documentatia tehnica pentru a se lua autorizatia de constructie) si PT, mai pe intelesul nostru, proiectul tehnic pentru executarea structurii cladirii, iar pentru cei care se grabesc si nu au timp exista si posibilitatea proiectarii complete cu faze determinate. Prin faze determinate se intelege arhitectura, rezistenta, instalatiile sanitare, la final predandu-se la cheie viitoarea locuinta. Sistemul constructiv al proiectelor incluse in oferta proiectetip.ro este de tip zidarie portanta. Dintre cele mai populare tipuri de case care pot fi proiectate se numara cele individuale, unifamiliale, de vacanta, cabane, case la calcan, cu amplasare la calcan pe teren cu deschidere la strada, locuinte cu parter si mansarda, duplex, partej si etaj sau chiar case mai complexe. In paginile de prezentare ale proiectelor se regasesc schitele detaliate si o reprezentare 2D a casei terminate, suprafetele desfasurate, utile, la sol, pretul exact al proiectului, total, si pe metru patrat.

Si pentru ca toate lucrurile sa mearga struna si sa aveti proiectul cat mai rapid, pe proiectetip.ro gasiti informatii utile si cele mai frecvente intrebari despre certificatul de urbanism si obtinerea sa, a autorizatiilor de constructie sau a aprobarilor. De asemenea, aveti la dispozitie si preturile pentru cele mai folosite materiale in faza de constructie pentru a aprecia corect costul real al unui proiect complet.