Inchiriaza o autoutilitara dotata cu tot ce-i trebuie

Decat sa te chinui si sa transporti marfa in strainatate cu masina ta sau sa apelezi la prieteni si sa-ti faci datorii fata de unii si altii, mai bine apelezi la cea mai buna firma de transport marfa international si inchiriezi o autoutilitara dotata cu tot ce ai nevoie pentru transportarea in deplina siguranta a marfurilor tale.

Pe langa economiile pe care le faceti lejer, fara efort, confortul sporit si lipsa nervilor facuti pe cine stie ce trasee greu de parcurs, transportsigur.ro, cei mai experimentati si mai buni din domeniu, va poate oferi si un sofer profesionist care stie deja toate traseele si rutele cele mai simple si mai sigure. Avand mii de kilometri parcursi in toata Europa si cateva trasee sigure si rapide pentru fiecare tara, antrenati permanent si cu o reactie la neprevazut aproape instantanee, soferii de la transportsigur.ro joaca un rol deosebit de important in satisfactia deplina a destinatarului marfii transportate. Alaturi de un sofer care stie cu ce se „mananca” Europa si autostrazile sale aglomerate, transportsigur are un parc auto cu utilitare numai bune de inchiriat, cu sisteme GPS de ultima ora, ideale pentru a vedea exact unde se afla marfa, care sunt conditiile de drum si daca exista ambuteiaje, cu lize electrice si lifturi in partea posterioara. Astfel, marfa care face obiectul transport marfa international va fi urcata imediat in masini, nu va suferi deformari mecanice, iar la descarcare se va evita orice accident.

Cu doar 3.5 tone gabarit, autoutilitarele se misca foarte usor oriunde, chiar si in zonele unde masinile foarte mari nu au acces, in zonele turistice, strecurandu-se rapid si usor prin centrul oraselor, pe unde au voie sa mearga, totul pentru a ajunge mai repede la destinatie. Fiecare autoutilitara se poate inchiria pentru transport marfa international in functie de nevoile clientului-perioada si distanta de parcurs pot fi diferite, de unde si tarifele diferite practicate de firma de transport marfa. Preturile sunt avantajoase, mai mici decat cele practicate de concurenta, iar echipa transportsigur este mereu alaturi de dvs., pentru a va ajuta cu orice informatie, oricand pe parcursul transportului si inainte de el.