Casa va straluci de curatenie doar prin simpla utilizare a unor aspiratoare robot

Curatenia e o problema atunci cand nu prea ai timp si chef. Mai ales daca stai intr-o locuinta cu multe camere si mai ai si micuti prin preajma, curatenia e o adevarata incercare a rezistentei tale si a rabdarii. De la maturat, la spalat, la aspirat, la curatat prin locurile greu accesibile, toate aceste activitati te pot obosi enorm si iti pot strica buna-dispozitie. Din fericire pentru toate gospodinele care s-au saturat de maturat si curatat prin casa, exista pe piata de ani buni aspiratoare robot cu functii complexe.

Spre deosebire de un aspirator normal, care poate doar aspira si asta doar ghidat manual, aspiratoarele robotizate pot sa faca curatenie pe oriunde fara a avea nevoie de input extern. Sunt programate, au circuite si senzori speciali care le ghideaza prin camere, pot sa curete, sa improspateze tesatura, sa stearga praful, chiar sa spele pe jos, in timp ce stapanul poate sa se odihneasca sau sa faca altceva. Varianta portabila de aspiratoare robot are motor puternic, este special gandita pentru a ajunge in locurile unde nu are cum sa intre aspiratorul robotizat, curata la 180 de grade gratie capului pivotant, e usor in mana, poate fi folosit oriunde pentru a curata scaune, mese, placaje, masina sau canapeaua. Puterea foarte mare de absorbtie a mizeriei intalnite este posibila doar printr-un motor modificat in asa fel incat sa permita o suctiune rapida si sigura a impuritatilor de pe diverse suprafete.

Aspiratoarele moderne de tip aspiratoare robot pentru curatenia de zi cu zi, varianta completa, au senzori pentru a se feri de obstacolele din camera, detectie a impuritatilor, a prafului si pot face luna podeaua – cu ajutorul unui mop incorporat, au aspirare ciclonica, cos pentru praf antibacterian, dar si perii laterale pentru colectarea mizeriei in partea centrala a gaurii de aspirare. La unele modele exista si indrumare vocala, sisteme speciale impotriva incalcirii cablurilor sau franjurilor de covor, dar si senzori pentru a nu cadea aparatul de pe scari. Doar cu acesti roboti aspiratoare puteti sa va curatati locuinta in doar cateva minute fara pic de efort si in deplina siguranta.