Spirulina - supliment alimentar

Daca vrei un supliment alimentar complet atunci cu siguranta trebuie sa cauti intr-un magazin naturist cu produse 100% naturale, pentru ca doar acolo vei gasi cele mai bune si mai ieftine produse de calitate cu substante active puternice si fara efecte adverse. Spirulina + Chlorella, 150 capsule este deosebit de folositoare pentru organismul uman pentru ca are proteine, carbohidrati, lipide, toate vitaminele importante si oligoelemente necesare dezvoltarii normale a organismului.

Prin administrarea produsului natural de la Cufarul Naturii creierul va functiona mai bine, activitatea cerebrala va fi permanent sustinuta, sistemul endocrin producand insulina suficienta pentru a mentine organismul pe linia de echilibru. Substantele active din Spirulina + Chlorella, 150 capsule sunt implicate in procesele de oxidoreducere celulara, permitand un transfer mai usor al substantelor nutrivite in celule prin membranele celulare elastice. Este un stimulent puternic al metabolismului, creste rezistenta la infectii si performanta sportiva si intelectuala, putandu-se folosi si in curele de slabire. Pentru persoanele care au aciditate gastrica excesiva Spirulina + Chlorella poate face minuni, in sensul ca reduce aciditatea gastrica si nu permite mucoasei sa isi piarda din functiile importante. De asemenea, medicamentul natural mentine ficatul in stare buna, aduce o cantitate considerabila de fier in organism si ajuta organismul sa faca fata stresului, efortului fizic si sa lupte mai usor cu infectiile. Imbunatateste functionarea sistemului imunitar, reduce oboseala cronica, iar chlorella, care este o alga de mici dimensiuni, detoxifica si oxigeneaza celulele pentru un efort sustinut mai mare.

Chlorella din medicamentul natural de la Cufarul Naturii previne aparitia celulelor canceroase, scade nivelul trigliceridelor si colesterolului rau, are multe minerale si vitamine asimilabile imediat, curatand rinichii, intestinele si sangele de toxine. Are actiune antianemica, este un puternic antioxidant si are tot complexul de vitamine necesar dezvoltarii armonioase a organismului. Bolnavii de Parkinson si Alzheimer pot sa foloseasca cu incredere produsul natural pe baza de Chlorella pentru ca poate reface nervii cerebrali si sistemul nervos, alga minune echilibrand ph-ul corpului si contribuind la reducerea efectelor negative ale radiatiilor UV si chimioterapiei sau radioterapiei. Si tot Chlrorella contine si fibre multe bune pentru sistemul digestiv si ajuta la detoxifiere si la eliminarea constipatiei.