Pielea ta are nevoie de produse pe baza de ulei presat la rece pentru a arata impecabil

Pielea noastra este foarte sensibila, asa ca trebuie sa avem mereu grija cu ce o tratam sau o ingrijim ca sa nu ne trezim cu un cancer de piele, cu iritatii sau cu boli grave care necesita spitalizare. Mai toate produsele de pe piata contin chimicale, sunt pline de alergeni pe care nu avem cum sa-i descoperim doar citind eticheta, asa ca riscul aparitiei unor manifestari cutanate severe este foarte mare. Desi sunt un pic mai scumpe decat produsele obisnuite, de sinteza, solutiile de intretinere si tratare a pielii pe baza de substante naturale isi fac treaba de minune si protejeaza pielea de orice probleme.

La baza lor pot sta extracte din plante sau fructe si ulei presat la rece, obtinut doar din seminte, in conditii speciale, prin presare mecanica, fara rafinare chimica. Pline de vitamine, minerale, acizi grasi polinesaturati sau antioxidanti naturali foarte puternici, uleiurile presate la rece se afla in linia intai a solutiilor excelente pentru ingrijirea pielii, indiferent de varsta. Pentru ca se absoarbe rapid si ajunge in profunzimea straturilor pielii, exact la locul unde exista problema, produsul care contine ulei presat la rece isi face treaba de minune, fara a avea efecte adverse. Combinatia de uleiuri presate la rece formata din ulei de soia, ulei de in, ulei de susan, ulei de nuca, ulei de floarea soarelui si ulei de germeni de grau poate fi utilizata foarte bine pe post de ulei de masaj, pentru relaxare, avand proprietati calmante si revigorante.

Acest mix de uleiuri reface elasticitatea pielii, estompeaza ridurile si reduce numarul lor, reda stralucirea pielii si o intinereste. De asemenea, actioneaza asupra zonelor iritate si calmeaza durerile sau starea de disconfort asociata cu arsurile sau arsurile solare, refacand in intregime straturile de piele distruse in urma unor astfel de accidente. Uleiurile se absorb rapid in piele, au in componenta substante naturale concentrate, cu actiune locala puternica, fara efecte adverse si cu rata de eficienta de 100%, ceea ce inseamna ca pielea dvs. va fi ca noua dupa doar cateva aplicari.

Acelasi ulei presat la rece poate sa fie inclus si in masti pentru ten sau in creme naturale pe baza de uleiuri si extracte naturale, cu aceleasi efecte puternice si de durata.