Feminitatea poate fi scoasa in evidenta mai bine la Ambra salon

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, sa fie ingrijita si rasfatata in permanenta, sa se simta bine in pielea ei. Aplicarea de tratamente de infrumusetare si ingrijirea personala in fata oglinzii din dormitor dau rezultate, insa nu cele mai bune si nu in timp util. Ca sa scapati de stresul si esecurile din timpul unui astfel de proces puteti apela la un salon 13 Septembrie care ofera servicii profesionale de cosmetica si ingrijire pentru doamne si domnisoare. Spre deosebire de aranjatul in fata oglinzii, mersul la salon garanteaza rezultate bune in timp scurt, o ingrijire ca la carte si sfaturi in masura sa va dea idei noi de intretinere.

La Ambra Salon veti putea sa gasiti mereu servicii profesionale precum tratamente faciale, remodelare corporala sau masaj si epilat cu ceara traditionala sau de unica folosinta. In cadrul unui salon 13 Septembrie va veti face rapid manichiura si pedichiura fie prin metoda clasica, simpla, fie prin metoda „spa”. Desi este mai scumpa, manichiura spa ingrijeste in profunzime unghiile si te imbie cu aromele speciale ale produselor folosite pentru mai mult timp asupra fiecarei unghii. Tratamentul incepe prin curatarea si indepartarea ojei, apoi continua cu exfolierea cu o crema exfolienta speciala. Revitalizarea si tratamentul cu masca antioxidanta, cu o crema hidratanta pentru piele vor incheia acest tip deosebit de manichiura. Mai exista si un alt tip de manichiura, cea tehnica, in cadrul careia se aplica unghiile tehnice si se repara anumite imperfectiuni ale zonelor de aplicare. Manichiura artificiala este de dorit atunci cand unghiile sunt subtiri, sunt roase sau exfoliate si este potrivita pentru toate tipurile de unghii. Se poate aplica si oja semipermanenta pentru a accentua forma unghiilor naturale.

In materie de make-up, Ambra Salon vine in intampinarea clientelor cu machiaz de zi, de seara sau special pentru mirese. Pe langa reducerile oferite la Ambra salon 13 Septembrie, clientele primesc o ingrijire profesionala care satisface oricand cele mai inedite si mai exigente cerinte ale acestora pentru un aspect fizic de invidiat.